Ужасяващо ВИДЕО от сблъсъка между патрулката и автобуса в Бургас

Ужасяващо ВИДЕО от сблъсъка между патрулката и автобуса в Бургас
стоп кадър/Флагман.бг
A A+ A++ A

Флагман.бг публикува ексклузивно видео от тежката катастрофа на кръстовище "Трапезица", при която загинаха двама полицаи.

Кадрите показват, че автобусът, шофиран от сирийски бежанец с хуманитарен статут, се е движел с много висока скорост - със сигурност над 100 км/ч.

Патрулният автомобил е буквално е бил връхлетян от камикадзето с рейса и отнесен на почти 100 метра - до павилионите, които са напълно помлени в градинката на бул."Струга". На място са загинали и двамата полицейски служители - Йордан Илиев и Атанас Градев. Нямали са никакъв шанс, притиснати в смляната служебна кола. 

Тази сутрин репортер на Флагман.бг, а и разследващите не видяха следи от спирачен път.

Забележете във видеото как се движи автобусът - и двата джипа на Гранична полиция са зад него. Назначена е съдебно-техническа експертиза, която е поверена на проф. Карапетков. Според окръжния прокурор Георги Чинев със сигурност става въпрос за умисъл и обвиняемият ще бъде подведен под отговорност по най-тежкия член от НК.

При анализа на кадрите се вижда, че още пред бензиностанция "Лукойл", спускайки се надолу след надлеза, автобусът е почти изравнен с мистериозен мотор. Скоростта по стръмното надолу действително е бясна. Двамата полицаи от патрулката са застанали така, че отдалеч да се вижда сигналната им лампа, убедени, че правят пресичат пътя му. 

Те не са допускали, че навлизайки в кръстовището, шофьорът дори няма да намали, за да вземе десния завой. Вижда се, че двата джипа следват автобуса. 

При сблъсъка моторът е откъм бензиностанция "Лукойл", няма идентификация на униформа на водача или на мотоциклета. Не е ясна и ролята му при движението почти успоредно с автобуса-морга. Веднага след сблъсъка мотористът изчезва. 


 

#загинали полицаи #нелегални мигранти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"