Септември носи съдбовни промени на тези зодии

Септември носи съдбовни промени на тези зодии
Pixabay
A A+ A++ A

Известният астролог Павел Глоба представи хороскопа си за септември.

По думите му, някои ще трябва да посветят повече време на семейството, за други пък кариерата ще бъде на първо място.

Два знака от Зодиака ще трябва да вземат важно решение до края на август, което ще промени живота им. Причината - позицията на Уран, която е най-противоречивата планета, пише "Марица".

На 3 зодии пък им предстоят грандиозни промени през септември, казва специалистът. Ето кои са те: 

Овен

През септември Овните ще започнат да се замислят за стойността на отношенията с любимия. Много представители на знака ще поискат да направят нещо хубаво за половинката си.

Астрологът съветва да не участват в публични мероприятия с употребата на алкохол. По това време много хора ще бъдат раздразнителни и агресивни, което може да доведе до големи неприятности за Овните.

Септември ще бъде идеален период за почивка или бизнес пътуване. Смяната на обстановката ще бъде само от полза.

Телец

Телците не трябва да започват работа по нови проекти през този месец. По-добре е да отделят време за завършване на започнатите по-рано неща, което ще им позволи да получат голяма изгода и удовлетворение от собствените си постижения и резултати.

През септември представителите на знака е по-добре да заложат на собствените си сили, таланти и финансови възможности. Външната помощ само ще намали печалбите им наполовина. 

Близнаци

Близнаците е най-добре да посветят месеца на себе си и общуване със семейството. Астрологът препоръчва да оставят работата и бизнеса си на заден план и да се заемат с домашните дела.

Добре е и да избягват общуването с неприятни хора, клюки и конфликти. Най-идеалното решение би било да си вземат почивка и да я прекарат в компанията на любимите си хора.

Рак

През септември на Раците ще им бъде много лесно да комуникират с околните, възможни са и нови запознанства.

Този период ще бъде благоприятен за оформяне на различни документи. Положителни емоции за представителите на знака ще донесе общуването с близки и приятели.

 

 

 

 

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"