Петков изръга журналист, бесен, че го питат за Лена (ВИДЕО)

Петков изръга журналист, бесен, че го питат за Лена (ВИДЕО)
СТОП КАДЪР
A A+ A++ A

Бившият премиер Кирил Петков има спешна нужда среща със специалист, който да му помогне да овладее нервите си. Това стана ясно след поредната изцепка на съпредседателя на "Продължаваме промяната", пише pik.bg.

Преди малко Петков се появи пред Софийския районен съд, където обяви новината пред журналисти, че ще съди експремиера Бойко Борисов за клевета.

Бившият премиер обаче не беше предвидил, че на мястото ще дойде и напористият журналист от "Неудобните.бг" Николай Караколев, който далеч няма да му задава удобни въпроси. 

И докато Петков гръмко обясняваше как арестът на Борисов бил само първата стъпка, Караколев започна настоятелно да го пита за документи, доказващи, че "Промяната" не се е облагодетелствала от посредниците, които вкара в покупката на газ.

След като Петков не пожела да отговори, Караколев смени темата и директно го попита защо Лена Бориславова не е в листите на ПП, както и дали причината не е, че му е любовница, както и клипа на ПИК от стълбището, на който се вижда как й бърка под полата. 

Въпросът видимо вбеси Петков, който си изпусна нервите и удари с лакът в корема колегата ни. Осъзнал стореното, Киро опита да се върне на темата за делото срещу Борисов, но започна да заеква. 

След кратка размяна на реплики с Николай Караколев той се обърна към журналистите от Нова, БТВ и БНТ с въпрос: "Можете ли да запишем отново". 

Агенция ПИК потърси колегата Николай Караколев. Ето какво заяви той:

„Той не иска да говори за ситуацията с Лена Бориславова, защото според него това е жълта тема. Каза, че въпросът ми за руския газ е хубав, но въпреки това не поиска да отговори на него. По време на изявлението му той ме удари на два пъти с лакът, като при втория му опит и аз го изблъсках. Казах му, че не е мъжки с охрана от НСО да ми скача на бой и се разбрахме в избрана за мен зала да направим спаринг от 2-3 рунда, защото и двамата тренираме, но вече не сме на 20 години, за да правим цял мач.”

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"