Дани Каназирева отсвири парламента

Дани Каназирева отсвири парламента
Фейсбук/Дани Каназирева
A A+ A++ A

Дани Каназирева, бивш областен управител и депутат от ГЕРБ в три поредни парламента, се отказва да участва в предизборната надпревара за 48 Народно събрание. Както вече е известно, в пловдивската листа й беше отредено шесто място, което е неизбираемо. В Пловдивска област този път тя не е посочена за водач на листата, както беше на всички предишни избори, отелязва "Марица".

Във фейсбук тя написа:

"Взех своето решение да не участвам в предстоящите парламентарни избори. Три поредни пъти носих отговорността като водач на област Пловдив и три пъти отбелязахме победа. Благодаря за доверието на Бойко Борисов и този път да бъда водач на областта или по-скоро да бъда след него в Пловдив-град, с оглед на предстоящите местни избори догодина.

Показала съм, че не се страхувам да нося отговорност, да водя битки и да побеждавам. Без значение каква позиция заемам, винаги съм била безкомпромисна към несправедливостта и никога не съм правила реверанс към когото и да е. Никога не съм търсила комфорта в политиката, винаги са били важни ангажиментите, които поемам пред хората.

Отказвам се, защото не приемам за нормално това, което се случва в Народното събрание - безсмислени и празни приказки от хора, които се титулуваха като “Промяна”, които хвърлиха в хаос всяка сфера, до която се докоснат, които не приеха нито едно адекватно решение за ценовия шок в България, а напротив задълбочиха кризите в страната. На областно ниво всичко е застинало, няма решения и отговорност, вече няма и институция, която да бъде до хората.

Водачът на Пловдив област ще има моята пълна подкрепа. Работих прекрасно с целия екип в областта и с Георги Мараджиев и им желая успех, в който не се съмнявам. В листата в Пловдив също има достатъчно стойностни хора.

Никога не съм крила, че за мен най-важен е Пловдив. Оставам в града си и ще работя за местните избори".
 

 

#Дани Каназирева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай