Баровка! Лили профука 70 бона за тоалети на световни дизайнери(СНИМКИ)

Kostadin Krustev Koko/Фейсбук/Лили Иванова
A A+ A++ A

Лили Иванова показа част от най-актуалния си гардероб, оценен от специалисти на близо 70 бона. Предполага се, че примата ще използва някои от тоалетите и във финалната част на турнето си, започващо в понеделник от Варна.

Сред модните находки на примата са тоалети от последната колекция на големи световни дизайнери. Сред обувките открихме модел на световноизвестния Ив Сен Лоран. 

Черното бижу е поръчвано предимно от световни знаменитости, а цената му е 2000 лв. 

Цената на другите обувки на естрадната звезда също не отстъпват, макар и да не са модели на легендарни дизайнери. В гардероба й присъстват няколко чифта боти от есенните колекции на няколко луксозни италиански марки, а стойността само на чифт от тях е 4000 лв.

Феновете на певицата са свикнали да я виждат основно облечена в бяло и черно, затова не е чудно, че в избора й и  този път откриваме няколко бели тоалета. 

Сред тях е актуален сет от риза и панталони, покрити с кристали на  дизайнера Александър Уанг. Цената на костюма е 2500 лв. 

Кожено яке с капси е един от най-атрактивните тоалети в гардероба на звездата, а  цената му е 8000 лв., пише „Телеграф“.

#Лили Иванова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »