Украинка заформи грозен скандал на Слънчака, псува на руски, глобиха я

Украинка заформи грозен скандал на Слънчака, псува на руски, глобиха я
Pixabay
A A+ A++ A

Глоба от 500 лева за хулиганство наложи съдът  на 27-годишна украинка, изпратила по направлението „Иди на х*я“ служители от Районното управление на МВР – Несебър, съобщи "Дарик".

Чужденката, получила статут за временна закрила у нас, била задържана, след като сутринта на 20 юли т.г. вдигнала скандал в банка в туристически комплекс „Слънчев бряг“.

Бежанката била недоволна от организацията на работа, тъй като специално за обслужването на украинците било открито изнесено гише и те трябвало да се редят на опашка навън, а не в банковия клон. Разгневена, украинската нахлула във финансовата институция, за да поиска обяснение от служителките на касите

И гарнирала словесната атака с цветущи обиди. Управителката на банката натиснала паник-бутона, пристигналите на мястото охранителите от „СОТ 161“ не успели да смутят украинката и тя ги посрещнала с нов водопад от ругатни. Наложило се намесата на полицейските служители.

За „специалното участие“ на МВР пък чужденката решила да заснеме видео с телефона си от мястото на събитието. А после, на висок тон изразила съмнение в интелектуалните и ментални способности на българските служители на реда, изпратила ги директно по дестинация „Иди на х** и категорично отказала да предостави документи за самоличност.

Според съдът украинката е безспорно е нарушила обществения ред и спокойствие, проявила е агресия и арогантност. Но магистратите отчитат, че деянието е с по-ниска обществена опасност и глобата ще доведе до  „поправяне на нарушителя и до въздържането му от подобни бъдещи противообществени прояви, както и до постигане на генералната превенция за въздействие върху обществото“.

#грозен скандал #слънчака

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"