Рибеният фест се завръща в Бургас през септември

Рибеният фест се завръща в Бургас през септември
gotoburgas.com
A A+ A++ A

Лятото е в разгара си, а Бургас отново ще удължи летния сезон с едно от най-вкусните събития в културния си календар – "Фестивалът на Рибата и Виното".

Атрактивна музикална програма, вкусни демонстрации, игри и кулинарни изкушения ще ви очакват от 9 до 11 септември 2022 в Морската градина до Експо център "Флора".

Майстори на морската храна от страната и региона ще приготвят пресни морски деликатеси на живо, най-добрите бургаски заведения ще се състезават за традиционния приз "Най-вкусна рибена чорба", който и тази година ще бъде присъден на заведението, което успее да изненада журито на фестивала с най-добрата рецепта и съставки за вкусното ястие.

Във фестивалната зона ще можете да опитате специална селекция от български и чужди вина от подбрани изби от цялата  страна и да научите  повече за това с какво вино е най-добре да съчетаваме морските изкушения на фестивала.

Освен с игри, вкусни изкушения и кулинарни демонстрации, програмата на Фестивала на Рибата и Виното ще ви изненада и с концерти на Контрол, Акага, Таралеща, Елица Тодорова и Йордан Марков. Освен тях в артистичната програма на фестивала ще вземат участие над 100 артисти от различни танцови, вокални, музикални състави и формации.

Фестивалната зона ще бъде разположена в парк "Приморски" (до Експоцентър "Флора") и ще работи от 11 до 23:00 в събота и неделя, а началото е в 17.00 ч на 09.09 в петък.  Входът е свободен!

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай