Колко е богат служебният премиер Гълъб Донев?

Колко е богат служебният премиер Гълъб Донев?
Фейсбук
A A+ A++ A

Обиколка на земното кълбо е направил премиерът Гълъб Донев със семейството си. Назначеният от Румен Радев служебен министър-председател е посетил някои от най-отдалечените, екзотични и скъпи дестинации в целия свят, видно е от фотоспомените, които близките му са споделили в социалните си мрежи, пише вестник Ретро.

Някои от най-впечатляващите дестинации са Уругвай и Бразилия, където Донев, жена му Нели и дъщеря им Габриела са били на воаяж година преди да избухне световна пандемия от коронавирус и пътешествията им да секнат. През март 2019 г. те са изкарали почти месец сред екзотиката на Латинска Америка и са посетили всички знакови природни забележителности в двете държави. Справка с туристическите агенции показва, че екскурзиите до там са изключително скъпи и не падат под 10 хиляди лева на калпак, като в това влизат само самолетните билети и хотелският престой. Всички лични разходи се покриват отделно.

Не по-евтини са и пътуванията до Азорските острови – любима дестинация на световния бизнес елит. Те се намират насред Атлантическия океан, в близост до бреговете на Португалия, и впечатляват с невероятна природа, лазурни води и ВИП плажове. Там обаче Доневи не отишли за слънчеви бани, а за да обикалят природни забележителности, и избрали по-хладния месец януари за посещението си. Любима тяхна дестинация е и Москва, където премиерът, жена му и дъщеря им ходят за коледните и новогодишните празници, когато украсата в центъра на руската столица е повече от внушителна и улиците са обагрени с милиони лампички. Точно в този период от годината самолетните билети до там са най-скъпи, предвид наплива от туристи от цял свят. Премиерът и двете му любими жени са посетили и почти всички европейски държави, а техни фаворити са Италия, Гърция и Англия, където са се връщали по повече от веднъж, за да посещават различни знакови обекти със световна слава.

Хобитата им също са скъпоструващи. През зимния сезон цялото семейство обича да кара ски, като избягва да го прави из родните зимни курорти – Банско, Боровец и Пампорово, а залага на невероятната природа и луксозна атмосфера на Австрийските Алпи. Лайфстайлът на Доневи буди въпроси относно финансовото положение на семейството и милионер ли е всъщност новият премиер, за да си позволява редовно подобни скъпарски удоволствия?
 


 

#Гълъб Донев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"