Травъл блогър: Румъния е като Враца ВИДЕО

Травъл блогър: Румъния е като Враца ВИДЕО
YouTube Peika&Jenite
A A+ A++ A

Силвия Стоянова не е от хората, които обичат да ходят на почивки. Вместо това, тя превръща всяко свое пътешествие в истинско приключение, изследвайки всяко скрито кътче от локацията, която посещава.

По време на разговора си с момичетата от peika.bg тя ни пренася в слънчева Гърция, запозна ни с красиви места от нашата родна България. 

Здравей, Силвия! Кое е последното място, което посети?

Този уикенд бях в Девин. За първи път отивам там. Беше доста импулсивно пътуване. Разходихме се на малко места, тъй като времето беше лошо. Но пък успяхме да си похапнем родопски специалитети и да си починем.

Защо реши този път да не планираш?

За да си починем! Много рядко ми се случва, но си взехме по една раница с дрехи, с случай, че решим да останем някъде. Стигнахме до язовир Въча. Прогнозата за времето беше многи лошо и се зачудихме накъде да тръгнем. Предложих Пловдив, но приятелят ми не хареса идеята и затова в крайна сметка избрахме Девин. Още с влизането в града започна проливен дъжд. Затова решихме, че ще сме на почивка, вместо екскурзия. По случайност намерихме свободна стая в един хотел.

Споменаваш, че не търсиш почивка, а по-скоро се интересуваш от това какво можеш да видиш и посетиш?

Да, дори не спомням кога за последно съм ходила на почивка. Интересно ми е да обикалям Например, наскоро открих една крепост в Бяла. Аз съм от този район, а дори не предполагах, че там има нещо подобно. Хората трябва да си отделят известно време от почивката, за да видят нещо ново и интересно.

Връщаме те отново на Румъния, за да ни кажеш какво да посетим там при следващото ни посещение!

Препоръчвам на всички да се насочат към западната част или по-точно Трансилвания. Ходих миналата и по-миналата година. Влюбих се в това място. Ние наистина не си представяме колко интересни места ма в Румъния. Пътищата са много хубави, няма дупки. Всички градчета в тази част са като излезли от приказка, цялата им архитектура е страхотна - еднакви малки къщички. Замъкът на Дракула не беше чак толкова впечатляващ, колкото този в Худеноара.

Как правиш своите снимки в Instagram?

Всички подигравателни снимки на мъже, които снимат приятелките са за Instagrаm са самата реалност. Първоначално му позволявах да снима всичко. След това установих, че това не е най-добрият вариант. Аз много обичам да снимам още от малка. Винаги си представям един кадър и как ще съм застанала в него. Позиционирам приятеля ми и просто му казвам “Натисни копчето”.

За да чуете още пленяващи разкази от вълнуващите пътешествия на Силвия, гледайте видеото в youtube канала на Peika&Jenite

#Враца #Източна Румъния

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »