Луна се допитва до духа на Дънов дали да се яви на вота

Луна се допитва до духа на Дънов дали да се яви на вота
Фейсбук/Луна Йорданова
A A+ A++ A

От няколко дни Луна призовава духа на Петър Дънов, за да иска от него съвет дали да се яви на парламентарните избори на 2 октомври, каза самата фолкпевица пред "България Днес". От години тя е запалена фенка на идеите на Учителя, но в навечерието на празника на Бялото братство няма да танцува паневритмия край Рилските езера, а стяга документи за регистрация в ЦИК.

"Дилемата е много голяма! Дали да се явя, или да не се явя като независим кандидат? Направо хамлетовски въпрос...", не крие колебанията си Луна.

Тя сподели още, че хората, които са в нейния екип, били категорични, че не бивало да участва в тези избори.

"Твърдят, че нямало случай в новата история на България независим кандидат да е успял да влезе в Народното събрание", поясни изпълнителката на "Искам го, стискам го".

"Моята глава не е наведена като на повечето кандидати от партиите, които вече са омръзнали за тези 33 години на българите. Аз съм човек, който вярва в духовното. Чувам гласа на "колективната душа" и го следвам. И дали в тези избори, дали в следващите, той ще ми помогне, защото хората ме разпознават, искат ме в политиката, изразявам техните стремежи", категорична е Луна.

Пред вестника тя определи самата себе си като "промяната". За съжаление, уточни Луна, зад нея не стоят пари и структури, които да гарантират влизането й в парламента.

"Всички мои изяви в политиката досега са финансирани от самата мен. Аз съм лицето на промяната, на която се надяват българите, затова имам смелост да застана в 25 МИР в София срещу Бойко Борисов, Корнелия Нинова и Мехмед Карадайъ", убедена е Луна.

Въпреки куража си да бъде конкуренция на най-известните БГ политици фолкзвездата признава, че не е в най-добрата физическа форма за такава тежка надпревара.

"Чувствам се уморена. За тази една година лозунгът "Луна президент" влезе във всеки дом. Но какво ми костваше това - месеци наред лягане в четири сутринта, пътувания из цялата страна, срещи с хиляди хора, участия по телевизии... Аз съм силен духовно човек с моята вяра в Бога, с моите убеждения, с моята борбеност, но не знам дали не трябва да събера сили и да се явя на следващите избори?", пита се изпълнителката на "Не съм жена само за един мъж".

Луна допълва, че нейните съветници смятали, че България навлиза в "изборна спирала" и че най-късно през март следващата година българите пак ще ходят до урните.

"Убеждават ме, че тези избори не са толкова важни и е по-разумно от гледна точка на политическата пресметливост да се готвя отдалеч за следващите. Така хем ще отчета грешките на политическите си опоненти, хем ще съм в час с новите тенденции у нас, които със сигурност ще се появят", поясни Луна.
 

#Луна Йорданова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"