Ники Кънчев с четирима преследвачи

Ники Кънчев с четирима преследвачи
NOVA
A A+ A++ A

С четирима професионални преследвачи се сдоби Ники Кънчев и зрителят ще види уменията им от 5 септември в най-свежата и гореща тв игра.

Делничните вечери ще се превърнат в празник на знанието от 5 септември с най-новото предаване на NOVA - „Голямото преследване“. От понеделник до петък в 18:00 ч. емблематичният водещ Ники Кънчев ще представя най-големите умове в България, а към него ще се присъедини А отборът на знанието – четирима професионални преследвачи на знания, пише "Телеграф".

Революция

„Очаква ни една игра от ново поколение. Модерният вариант на тези игри на знанието бяха въведени от NOVA, с което можем да се гордеем. Сега следва още по-голяма революция с „Голямото преследване“ - освен участници ще има и преследвачи, а студиото е наистина космическо“, сподели Ники Кънчев в „Здравей, България“. Членовете на елитния отбор от най-знаещите хора в България са Миглена Драганова, Любомир Братоев, Пламен Младенов и Мартин Иванов. Всеки от тях разполага с безспорни знания в множество различни направления, широк набор от разностранни интереси, забележителна обща култура и множество постижения.

Остър ум

За да позиционират своите характерни черти в „Голямото преследване“, преследвачите ще са разпознаваеми като жената с остър ум, която ще носи лош късмет на незнаещите участници - Дама Пика; Мъдрецът, за когото невежеството ще бъде недопустимо; Професорът, който ще бъде готов да напише слаба оценка на неподготвените играчи; Черният рицар, който ще предизвика на дуел всеки, осмелил се да хвърли ръкавица на знанието. „Истинският тест е, когато участниците се изправят срещу преследвачите в директна битка. Те ще наказват всяка грешка и всяко незнание. Предстои ни да видим едно ново предизвикателство за ума от 5 септември по NOVA“, допълва Ники Кънчев.

От понеделник до петък в 18:00 ч. участниците в телевизионната игра „Голямото преследване“ ще трябва да демонстрират своите знания, като отговорят на въпроси, чийто брой може да достигне до 210 само в едно предаване. При всяка възможност „преследвачите“ ще опитват да спрат състезателите по пътя им към победата и паричната награда. Сумата, която играчите могат да спечелят, е неограничена и зависи единствено от техните знания и смелост да поемат рискове.


 


 

#Ники Кънчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"