Можете ли да правите спортни залози в България и какви са шансовете за печалба

Можете ли да правите спортни залози в България и какви са шансовете за печалба
https://www.freepik.es/
A A+ A++ A

Спортни залози, това е нещо, което почти всеки мъж е правил, като те не са нещо ново, като започнем от залагането на конни надбягвания, кучешки гонки, боксови срещи, като цяло човек е залагал на почти всеки спорт и продължава да го прави, но разрешено ли е това в България и има ли платформи, в които ще можете да правите спортни залози? В нашата статия ще разгледаме дали можете да залагате на спортни събития и какви са вашите шансове за печалба.

Платформи за спортни залози в България

В България съществуват много платформи, в които вие ще можете да залагате на най-различни спортни събития. Преди да започнете да се регистрирате в първата платформа обаче, трябва добре да подберете правилната, защото всяка идва със своите плюсове и минуси, а и всяка платформа може да ви предложи различен начален бонус. 

Освен това, трябва да внимавате и дали дадената платформа е легитимна или не, като за целта можете просто да проверите какви лицензи притежава и дали е лицензирана от НАП (Национална агенция по приходите). 

На кои спортове ще мога да залагам

Ако се спрете на някоя от водещите платформи за спортни залози, то вие ще имате изключително голям избор от спортове, на които да залагате и безкрайно много показатели, върху които можете да базирате вашите залози, това може да включва от корнери и тъчове във футбола, до точни резултати във баскетбола или волейбола.

Освен това ще имате и боксови срещи, конни надбягвания, в повечето платформи има и виртуални спортни събития, като вие фактически залагате кой компютър ще победи.

Мога ли да залагам на електронни спортове

Електронните спортове са нещо, което от скоро започна да пробива на пазара, като досега те бяха най-известни на стрийминг платформата Twitch, но вече те имат свои собствени телевизионни канали, в които да могат да бъдат следени, а и много платформи за залози, включително и някои в България, започват да се насочват към това да предлагат възможност за правене за залози върху eSports.

Законни ли са спортните залози в България

Стига да сте над 18г. и да не правите измами, вие ще можете да правите спортни залози в България, като за целта можете да използвате различни сайтове за залагания. Това може да стане, като регистрирате свои акаунт в дадена платформа и след това депозирате средства в него, чрез които ще правите своите залози.

Заключение

В заключение можем да кажем, че ако искате да започнете да правите спортни залози, то това може да стане изключително бързо и лесно, а освен това и е напълно законно и разрешено, стига да сте над 18г. и да не използвате този тип сайтове за измами. 


 

 

*Информация от партньор

#"Спорт"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"