Ползващите "Револют" да прочетат, важно е!

Ползващите "Револют" да прочетат, важно е!
A A+ A++ A

Платформата за парични транзакции "Револют" обяви предстоящи промени от 17 октомври, които ще засегнат потребителите.

"За да сме сигурни, че всички наши клиенти от Европейската икономическа зона имат достъп до различните видове данни за сметките, от които се нуждаят, като например банков код и номер на сметка в Обединеното кралство, правим малки промени в начина, по който се прехвърлят средства към и от тези сметки."

"Добавихме и някои възможности за плащане с функцията Revolut.Me.Тези промени са разгледани в раздел 16. Вече можете да изпращате и получавате плащания от други лица, като използвате връзките Revolut.Me. Връзките не се променят, така че могат да се използват за получаване на плащания на постоянна основа. Всеки, който разполага с вашите данни за Revolut.Me, може да ви изпрати плащане чрез Revolut.Me."

"Скоро ще добавим опция за картов превод към връзките за плащане за тези, които получават плащания, което означава, че получателят ще може да избере да изиска средствата си в своята сметка на Revolut, банкова сметка или подходяща картова сметка."

"Разяснихме и как можете да изтеглите пари от сметката си на Revolut след закриване на акаунта - В продължение на осем години след закриването на акаунта ви или изтичането на вашата карта Revolut ще можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти (на feedback@revolut.com) и да ги помолите да ви изпратят парите, които все още държим."

"Добавихме известие, че може да забавим някои плащания, ако законови или регулаторни изисквания ни възпрепятстват да извършим плащането или изискват от нас да извършим допълнителни проверки."

От компанията са убедени, че този процес ще премине гладко и няма да има смущения за клиентите. Оттам допълват, че ако желаете да разговаряте с тях или да подадете оплакване, може да се свържат денонощно чрез чата в приложението.

Ако клиентите на "Револют" желаят да закрият акаунта си поради тези промени, могат да го направят без такса преди 17 октомври 2022 г.

#транзакции

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Финанси
Последно от Финанси

Всички новини от Финанси »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"