СНИМКА Гостенка на Морската столица се оплака от такси-копърка: 55 кинта за къс курс

СНИМКА Гостенка на Морската столица се оплака от такси-копърка: 55 кинта за къс курс
A A+ A++ A

Недоволна и фрустрирана жена се оплака от такси във Варна. Ивета Иванова споделя, че е била измамена с манипулиран брояч на таксиметровия автомобил-копърка.

По думите на туристката за разстоянието от 9 км. тя и неин приятел са платили сумата от 55 лева. Разстроената жена посочва, че те са били запознати с по-високата тарифа на таксито, но въпреки това сумата отново се оказала космическа.

Накрая, освен всичко, те са били изгонени от въпросния таксиметров шофьор.

Ето го целия й разказ:

"Дано позволите да споделя измама, на която станахме жертва вчера в този иначе наш любим град. След празника на града снощи, към полунощ,  в лека паника, че доста време не можем да намерим свободно такси да ни закара до хотела (към 9 км до Дружба), като истински шаранчета скочихме в капана на такси на Виктор Транс ЕООД. След като още в началото преглътнахме нощната му тарифа от 2.98лв/км, накрая на пътуването се оказа, че трябва да преглътнем и че разстоянието между Севастопол (хотел Черно море) и Дружба вече се е удвоило или иначе казано манипулираният брояч.

Поискахме разяснение за сметката от 55 лв, господинът нагло ни обяснява, че за 14 км разстояние - толкова. След нашето категорично несъгласие, че разстоянието е 14 км, поискахме касов бон, където даже пише, че сме се возили над 17 км. При това той много се ядоса и ни изгони от таксито, че сме го бавели", пише Иванова.

В заключение тя съветва варненци и гости на града да използват услугите само на утвърдени таксиметрови фирми.

#Варна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"