Синът на Иво Карамански си хвана кака с 3 деца?

Синът на Иво Карамански си хвана кака с 3 деца?
A A+ A++ A

Известната инфлуенсърка Антоанет Пепе, която доскоро имаше връзка с Филяка, вече официално показа новия мъж до себе си. Това е синът на Иво Карамански, Иво Карамански - младши. Медии твърдят, че връзката вече е сериозна, тъй като Карамански вече е запознал Пепе със семейството си. Според източници, те са заедно поне от няколко месеца, а отношенията им вече са официални.

Новината дойде донякъде неочквано, тъй като Филяка присъства и на премиерата на биографичната книга на Пепе "Розовият балон" преди около два месеца. Вероятно тогава те вече не са били заедно, но той е присъствал основно за подкрепа.

Иво е със 7 години по-млад от Антоанет и изглежда, че е приел с пълни обятия нейните 3 деца от бившите ѝ мъже.

Фенове заподозряха, че нещо се случва с любовния живот на Пепе, тъй като напоследък тя постоянно беше на почивки сама с децата, без Филяка. Любопитни почитатели дори бяха заснели тайно инфлуенсърката в прегръдките на все още тайнствен мъж, който сега разбираме, че е бил синът на Иво Карамански - младши.

Из пространството се носят слухове, че Пепе очаква бебе от младия си партньор, но тази информация не е потвърдена.

Причината за раздялата между Пепе и Филяка все още не е ясна. Предполагаме, че скоро Антоанет ще сподели със своите фенове цялата история, тъй като тя е доста откровена относно личния си живот в социалните мрежи.

Докато очаквате подробностите около новата връзка на Антоанет Пепе, можете да изгледате нашето отровено интервю с нея, в което тя сподели редица любопитни и лични факти от живот си.

 

 

#Антоанет Пепе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"