Кобилкина иска по 6000 лв., за да учи жени как да просят пари от мъже

Кобилкина иска по 6000 лв., за да учи жени как да просят пари от мъже
A A+ A++ A

Сексоложката Наталия Кобиклина стана известна със своите нетрадиционни методи за привличане на мъже. Руското секс гуру набра популярност преди години, когато стана част от специална рубрика в "Шоуто на Слави" под името "Мъжът и жената интимно". Оттогава тя непрекъснато разширява дейността си и не спира да шокира с провокативния начин, по който се изказва по отношение на сексуалните отношения между мъжа и жената.

Не е тайна, че Кобилкина непрекъснато организира семинари, в които уж помага на жени да се превърнат в сексуални богини и им демонстрира как да спечелят всеки мъж, когото поискат.

Изглежда напоследък методите на рускинята стават все по-фрапантни и... все по-скъпи. В полезрението ни попадна пост на Емил Стоименов, който се е сблъскал от първо лице с част от "ученичките' на Наталия Кобилкина. В поста си той разказва как една от курсистките му е искала пари, разказвайки скалъпена и същевременно абсурдна история з това как не може да стигне до багажа си. Друга пък е искала да му пее.

По-долу можете да видите пълния пост с цялата история, разказана подробно!

#Наталия Кобилкина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"