Вижте най-щастливите дни иднатата седмица за всяка от зодиите

Вижте най-щастливите дни иднатата седмица за всяка от зодиите
A A+ A++ A

Късметлийската енергия тази седмица е доминирана от Меркурий, помагайки ви да планирате това, което наистина искате да създадете

Най-щастливият ден за Овен е 1 август. Днес денят ви носи някои необходими размисли за това как искате да създадете по-голямо изобилие в живота си, което първо започва със себе си. Просто си позволете да вярвате, че всичко е възможно.

За телците денят е 2 август. Денят ще ви позволи да започнете да действате там, където искате да направите промени и където може да изглежда, че се насочвате да търсите нещо ново. Не всичко което правите, ще бъде планирано, но ще можете да се възползвате от всяка възможност, която ви се отдава.

Близнаците ще са най-щастливи на 5 август. Този дрен ще ви помогне са се отървете от някои от мисли, които са ви пречели да създадете наистина оптимално усещане за здраве. Това е страхотен момент да започнете нов здравословен режим, защото ще бъдете по-склонни да го поддържате.

Най-щастливият ден за Рак ще бъде 7 август.  Ако сте обмисляли да се преместите на ново място или дори да започнете собствен бизнес, това е моментът. Позволете си да започнете да действате, особено ако смятате, че това е нещо, което има значение за вас.

Лъвовете споделят един и същ късметлийски ден с овните, а именно 1 август. Фокусирайте се върху действията, които трябва да предприемете, за да превърнете следващите си мечти в реалност. Не се оставяйте да бъдете разубеждавани за това, което искате да преследвате.

Денят на Дева, е 4 август. През този ден ще имате сила да прегърнете всичките си идеи и способността да видите бъдеще, което другите може да пропуснат. Вие можете да видите много детайли, които другите да пропускат, за това ако изглежда, че другите не са съгласни с идеите ви, не губете време в опити да ги убедите.

За Везни, денят също е 4 август. Това може да е отличен момент да започнете, да учите за неща, към които сте се чувствали призовани, включително курс по астрология или таро. Може също така да получите някои внезапни прозрения за по-голямото значение на минали събития, което ви позволява да почувствате, че разбирате по-добре настоящето.

Скорпионите ще се чувстват най-добре на 5 август. Независимо дали става въпрос за хора, ситуации или дори вярвания, които имате относно това, което е било или е трябвало да се случи, денят ще ви дава възможност наистина да се откажете от всичко, което ви ограничава от нов растеж.

Стрелците също се присъединяват към отбора на 4 август. Всички интервюта за работа или презентации, които имате през това време, ще преминат изключително добре. Това е вашият шанс не просто да блеснете на работното място, но и да планирате как кариерата ви може да оформи живота ви за напред.

За Козирог, денят е 5 август. Направете равносметка на тези, с които прекарвате най-много време, и вижте как изборите, които правят, влияят върху тези, които имате напоследък. Време е да планирате да станете по-добри.

Водолеите ще са във вихъра си на 6 август. Това е прекрасен момент да се върнете към вътрешната си сила и да се уверите, че никога повече няма да позволите на някой друг да ви я отнеме. Време е да видите как много от уроците в живота ви имат смисъл.

Рибите ще са най-щастливи на 3 август. Ще доминира аспекта на комуникацията. Ще водите разговори, за планове, които искате да осъществите. Ще постигнете изобилието и стабилността, които искате.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"