Къде пътуват Ралица Константинова и Лъчо от Скандау?

Къде пътуват Ралица Константинова и Лъчо от Скандау?
A A+ A++ A

Ралица Константинова обожава да пътува и поддържа собствен канал в YouTube, в който споделя невероятните места, които посещава. Тя е половинката на известния български певец Лъчезар Евтимов, познат на публиката като Лъчо от “СкандаУ”.

Поканихме я в нашeто студио, за да поговорим за нейните пътешествия, за семейството, моделството и различните аспекти на майчинството.

Здравей, Ралица! Много бихме се радвали да и разкажеш за последните ти няколко пътувания, и за тези които ще предприемеш това лято! И как пътуваш с малко дете?

Да ви кажа, досега не съм пътувала с малката извън България. Първо бях в бали, след това в Италия, в региона на Неапл, а преди седмица и половина се върнах от Братислава като посетихме и Виена.

Планираш ли пътуванията или тръгвате накъдето ви хване вятъра?

Започвам от билетите, харесвам си дестинация и интервал т време, в който да пътуваме. След като съм избрала мястото, правя план график с нещата, които могат  се видят, проучвам градксия транспорт, настаняването и всичко останало.

Често виждаме снимки на Италия в твоите социални мрежи. Любима дестинация ли ти е?

Не мога да кажа, че ми е любима, но така се случва, че вече 4-5 пъти съм на различни места там. Всяка локация се различава от другите и не мога да ги оприлича. 

Била ли си в Щатите?

Да, хареса ми много. През 2015 г. Ходих в Сан Фрнциско, Лос анджелис и в Лас Вегас. Впчатленията ми от Лос Анджелис не останаха особено добри. Бях там за 3 дни, имаше българи, които ни развежда, но не е моето място. Има твърде много престъпност и неприятни неща.В този голям град срещнахме само 10 човека. Но все пак бих посъветвала младите да посетят Америка на бригада. Наистина си заслужава.

Спомена, че не сте пътували в чужбина в разгара на пандемията. Това беше ли повод да посетите различни места из България и взимахте ли малката с вас?

Тя се роди през декември 2019 г., а в началото на 2020 г. Избухна пандемията. Радвам се, че нещата се стекоха по този начин и не ни се налагаше да излизаме много в този период.  Седяхме у дома и спазвахме мерите, а пътуванията дойдоха доста по-късно.

Имаш опит в различни сфери. На какво би искала да научиш дъщеря си?

Аз съм дете на спортисти и като бях малка ми забраняваха да спортувам, заради това, че съм предразположена към висок ръст. Но аз не подкрепям това. Бих искала дъщеря ми да се научи на дисциплина именно от спорта и затова бих я подтикнала да тренира нещо, което ѝ допада.

Освен, че Ралица обича да пътува, тя е успешна в много дуги сфери. Работила е като модел, а момента поддържа канал в YouTube. Тя е и майка и обича да прекарва време у дома със своето дете. 

Обича ли да пътува с половинката си Лъчо, с какво се различават двамата, когато са на път и обича ли да се наслаждава на времето със себе си?Ревнува  ли го, когато той е на турне и как реагира на фенките?

Разберете в нашето ново видео в youtube канала на Peika&Jenite

 

#безплатно пътуване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"