Мира Добрева си самочестити рождения ден с: Честита Нова Секунда от Живота

Мира Добрева си самочестити рождения ден с: Честита Нова Секунда от Живота
A A+ A++ A

Едно от най-разпознаваемите и красиви лица на БНТ - Мира Добрева е рожденичка. Чаровната водеща не пропусна да отбележи празника си чрез дълбоко послание с дълбок смисъл във Фейсбук. Ето какво написа любимката на зрителите, добавяйки фотос с морски пейзаж:

Измина още една година от живота ми, без блясъка на фойерверки и букети от заря… Наздравиците днес ще бъдат скромни. Далечна ми е тази задължителност на празника и превръщането му в клише …не е за мен това - непременното усещане, че трябва да сме в приповдигнато настроение, да се веселим за Рождения си ден…

За мен е важно осъзнаването, че отвъд суетата, лустрото, показността - от другата страна стои Животът, в неговото всекидневно измерение и прекрасната възможност за промяна, за израстване, за разгръщане на най-смисленото и дълбокото, с което сме дошли на този свят!

Нали знаем, че всеки момент е подарък и всеки ден е подарък.

А годината е само сума от тези моменти и дни.

Пожелавам си дълбоко осъзнаване на смисъла на всеки миг! И не колко, а как остаряваме, и не какво имаме, а какво даваме, и не какво взимаме, а какво оставяме от себе си на този свят!

То е безценно.

Честита Нова Секунда от Живота!

А дните и годините…за тях просто да благодарим – благодарността е най-силната молитва.

#мира добрева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »