Очевидец с шокиращ разказ за мелето край Ахтопол! Богаташко синче лъже гръмовно СНИМКИ

Очевидец с шокиращ разказ за мелето край Ахтопол! Богаташко синче лъже гръмовно СНИМКИ
A A+ A++ A

Novinite.bg вчера ви запозна с подробности за адско автомеле между Ахтопол и Варвара. Даде ги бащата на момче, което с компанията си се е разминало на секунди от смъртта, идваща под формата на "напушено, нашмъркано тъпанарче с Порше".

Днес даваме трибуна на още един очевидец на страхотията, която по някакво неведомо чудо не е взела куп жертви. Публикуваме разказа на момче, което е било на мястото и разказва от първо лице какво е единственото, което е направил виновникът за катастрофата - 20-годишното богаташко синче Георги Фиков (на водещата снимка):

Датата е 09.08.2022, часът е 20:05, местоположението е между Ахтопол и Варвара на една отбивка, може би най-голямата отбивка там. С мои приятели бяхме паркирали двете си коли да си направим няколко снимки и като цяло да се нарадваме на красивата гледка. Броени минути след като паркирахме колите, с бясна скорост (над 100 км/ч със сигурност) буквално след завой, прелетя едно порше във въздуха.

Шофьорът на въпросното порше е минал през тревата и може би е попаднал на бабунка, не мога иначе да си обясня как ще прелети така тази кола на равен терен. Поршето се забива в нашата кола “Рено Сценик" и я прави на попара, след което продължава да лети и превърта по-напред, въртейки се до другата наша кола “Опел Астра" и за малко да премаже едно от момичетата там, което седи до нея.

Да не говорим, че точно в този момент в опела имаше 4 човека вътре и е чист късмет, че поршето се приземи толкова близо без щети по опела и пътниците вътре.

5-6 спрели коли с очевидци спряха и потвърдиха, че за щастие всички са наред, цялата наша компания, както и шофьорът на поршето и неговият приятел вътре, но на чист късмет, защото трима от нас бяхме на секунди от това да се качим в реното и да потеглим. Сами можете да се сетите, че ако бяхме в реното в този момент, можеше и да не сме живи, да не говорим за момичето до опела, което щеше да бъде премазано на косъм!

След случката с двете момичета на бул. "Черни връх" нямаше как да не изразим възмущение от случилото се, най-малкото можеше да има жертви сред нас. Отново безотговорни, разглезени и немарливи шофьори, които си правят каквото си искат с цел да се правят на готини с количката на техните. Момчето изглежда на типичния “син на баща си" с Филип Плейна и Гучито, който се мисли за безсмъртен зад паричките на мама и тати.

Няма да коментирам той дали е бил под въздействието на нещо или не, защото нека приемем факта, че е бил трезвен (което си е напълно възможно, не казвам нищо) - не може да караш по този начин с ужасно превишена скорост, след завой, да лети във въздуха, да чупи коли, да застрашава човешки животи и дори да не се извини след това.

Единственото нещо, което направи, е да звънне на баща си да каже, че му е размазал количката и се държеше арогантно. Правя евала на момчето с него, което поне имаше доблестта да се извини след това.

Самият шофьор на поршето каза няколко пъти, че е карал с нормална и непревишена скорост, което е мръсна лъжа, защото поне 5-6 коли с очевидци спряха на произшествието и потвърдиха, че шофьорът на поршето е карал като ненормален пред тях и е задминавал като луд и са очаквали нещо такова да стане, имайки предвид скандалната скорост, с която е карал колата си, също така снимките говорят!

Сами може да видите докъде се е изстреляла колата, на метри след реното след удар с нея, която е притъпила скоростта! С полицаите потвърдихме тезата, че ако поршето не се беше забило в реното, момчетата щяха да паднат долу в дерето директно в морето и кой знае какво щеше да бъде тяхното състояние тогава, отново чист късмет дори и за тях!

Искам това да се разпространи, защото родителите на г-н Филип Плейн ще направят всичко възможно да изкривят фактите с някой лев отгоре и да кажат, че тяхната рожбичка е карала с 30. Това, че няма жертви, не означава, че трябва да си затваряме очите за такива хора и постъпки, защото при нас беше на косъм! Другия път ще убие някого и баща му ще го спаси отново, но няма да спаси вашата загуба!

Ние сме благодарни, че сме живи и здрави, а такива хора като този не трябва да имат право да шофират! Хората, които оправдават момчето, че не е бил пиян или надрусан да се замислят, че ако той кара така трезвен, то оттам може да си представяме единствено и само по-лоши ситуации!

Качваме снимките детайлно, за да видите как изглежда самото място, така и след произшествието, за да добиете пълната представа за това безумие и че няма никакъв шанс момчето да е карало с нормална скорост, имайки предвид външния вид и на двете коли и на какво разстояние е поршето след удара с реното.

Шервайте и нека спрем такива хора да продължават да правят каквото си искат и да застрашават околните с техните безобразни действия.

#Варвара #Ахтопол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай