Ексклузивно! Анн-Джи с италианския "Ерген"? (СНИМКИ)

Ексклузивно! Анн-Джи с италианския "Ерген"? (СНИМКИ)
A A+ A++ A

Певицата и многократен европейски шампион по фитнес Анн-Джи се е запознала  с  италианския "Ерген" Джорджио едно лято на Слънчев бряг и между двамата красавци веднага пламнала страстна любов. Това научи ексклузивно от свои източници NOVINITE.BG.

Още тогава той й съобщил, че ще участва в ТВ предаването " Ергенът" в Италия и даже й предлагал да се запише за италианския формат. 

Джорджио е на 39 години и притежава собствена фирма за имоти. Той посещавал често България и канел Анн-Джи няколко пъти в Италия, но с влизането си в телевизионния формат те спрели комуникацията си.

Италианският „Ерген”, за разлика от нашия, се загаджил с избраницата си от предаването. Тъмнокосата италианка била наистина много красиво момиче, но връзката им продължила само няколко месеца, след което Джорджио пак потърсил нашето русо изкушение, разузна NOVINITE.BG.

Потърсена за коментар, Анн-Джи призна пред наш репортер, че с Джорджио продължават да са в приятелски отношения, като единственият проблем е разстоянието между тях, но в бъдеще нищо не се знае, може пак да се съберат...

 

Снимки: Социални мрежи

#Анн-Джи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »