СНИМКИ Баща на късметлия след автомеле: Напушеното тъпанарче щеше да избие цяла компания

СНИМКИ Баща на късметлия след автомеле: Напушеното тъпанарче щеше да избие цяла компания
A A+ A++ A

Росен Иванов, бащата на шофьора, чието "Рено" бе помляно от "Порше" на пътя Ахтопол – Царево, изля гнева си в социалните мрежи. Росен Иванов публикува снимки на пораженията върху автомобила на сина си Ростислав и благодари на Господ, че няма пострадали от жестокия сблъсък, тъй като детето му е било на мястото в компанията на приятелите си.

Ето какво написа бащата на другия шофьор, публикуваме го без редакторска намеса:

„Ето какво е останало от колата на сина ми снощи! Секунди преди да се качи той и компанията му, някакво надрусано, нашмъркано, напушено, нафиркано двайсетина годишно тъпанарче с фирмено Порше 911 изскочило от напълно прав участък на пътя, загубило управление и се забило в паркираната извън платното кола на сина ми! Жестокият удар е бил точно там, където е трябвало да седи синът ми. Благодаря ти Господи, че поне спаси момчето ми и приятелите с него! А, на онова тъпанарче баща му сигурно вече е платил, за да бъдат всички тестове отрицателни. До следващия път, когато вече сигурно ще има и жертви...“

По-рано от пресцентъра на ОДМВР-Бургас съобщиха, че около 20 часа снощи по пътя Ахтопол – Царево поради загуба на контрол самостоятелно катастрофира "Порше 911 Турбо", със софийска регистрация, управляван от 20-годишния Георги Фиков. Лъскавото возило с бясна скорост напуска пътното платно вдясно и се удря в намиращия се на крайпътна отбивка лек автомобил "Рено Меган Сценик", със софийска регистрация, който след удара, се преобръща на дясната си страна. 20-годишният Георги Фиков е получил натъртвания и охлузни рани. Той е откаран в УМБАЛ – Бургас и е прегледан, след което е освободен за домашно лечение. Тестван е за употреба на алкохол и наркотици, а пробите са отрицателни. Взета му е кръв за химичен анализ. Двете коли са смачкани до неузнаваемост.

Скъпата кола, с която 20-годишният Георги предизвикал мелето, е лизингова и е вписана на неговото име.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай