Наглите спасители-мутри изскочиха със своя версия: Поляците били пияни и мятали пясък

Наглите спасители-мутри изскочиха със своя версия: Поляците били пияни и мятали пясък
A A+ A++ A

Във видео, разпространено в социалните мрежи, се вижда бой на плажа в Слънчев бряг. Почиващи твърдят, че спасителите са упражнили насилие над група полски туристи. Вчера ви запознахме с версията на чужденците, която наистина е стряскаща и ако е истина въпросните спасители не трябва да са на плажа, а пак на "топло", но за решетки. 

От видеоматериала съвсем ясно се вижда как именно спасителите млатят зверски летовниците, има жестоко ритане по вече паднал човек, тежки крошета от спасител към турист и това не може да бъде скрито-покрито - вижда се отлично, а за да го илюстрираме най-долу пак публикувме клипа.

Версията на  наглите спасители на плажа обаче е съвсем друга, без да им пука, че доказателствата ги изобличават ясно като мутри.

"Бях вчера на съседния пост и видях, че колегата 40 минути свири. Накрая отиде при полските туристи, бяха групичка от 4-5 човека, и почнаха да бутат спасителя. Флагът беше червен, даже не трябва да се влиза в морето, ние все пак ги пускаме и накрая ние сме виновни. Нямаше побой, агресията беше от тяхна страна", каза спасителят Джошкун Кечев.

"Ние им свирим сигурно в продължение на два часа, те се смеят, показват ни неприлични жестове. Започват да ни замерят в пясък, блъскат колегата ми. Съответно днес моя колега не е на работа, защото има възпаление на очите - пълни са с пясък, обясни спасителят Добромира Петкова пред Bulgaria On Air.

"Ние го правим за тяхно добро, а те идват и ни се подиграват и си мислят, че това е шега", посочи спасителят Ивана Баръмова.

След инцидента на място пристига и дежурният лекар на плажа.

"От туристите никой нямаше нужда от медицинска помощ, но се държаха изключително агресивно. Според мен бяха пияни", съобщи медицинско лице Наталия Димитрова.

От няколко дни морето е изключително опасно, има червен флаг, заради мъртво вълнение.

"Почти ежедневие е тогава да има и такива туристи, които по една или друга причина не спазват указанията на спасителите. Има един допустим риск, в който ние не можем да ги оставим да си правят каквото си искат, защото отговаряме за хиляди всеки ден", изтъкна управителят на "Спасителна служба" в Слънчев бряг Иван Георгиев.

#Спасители на плажа #побой

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"