Георги Марков: Обрекоха на гибел Европа, за да обслужват администрацията на Байдън

Георги Марков: Обрекоха на гибел Европа, за да обслужват администрацията на Байдън
стоп кадър/БНТ - архив
A A+ A++ A

"Доналд Тръмп е в блестяща форма. Такава скорост е набрал, че ще помете демократите. Затова акцията от днес не ме изненадва. Това е безпрецедентно - претърсване на американски президент, докато той не е в дома си. В оставащите 90 дни до началото на изборите за Конгрес демократите са способни и на война - НАТО да влезе в Украйна. В САЩ всичко е рухнало".

Това каза пред БНР Георги Марков, бивш депутат и бивш конституционен съдия.

И допълни, че победа на Тръмп на 8 ноември означава разследване на Байдън - баща и син и на Зеленски.

"Светът след 8 ноември и САЩ ще бъдат други. Нещата силно наподобяват 1989 година и разпада на комунистическия режим. Тия шашкъни ликвидираха християнството, традиционния брак, разпалиха войни, ислямизираха Европа. Това ли са евроатлантическите ценности? Обрекоха на гибел Европа, за да обслужват администрацията на Байдън. Това ли е Европа през 2022 година? На некъпане. На спиране на фонтаните. На зъзнене и на студ. Самоубийствена работа. Вместо да накажеш руснаците, наказваш европейските граждани. Няма да се къпем! Чрез въшлясване към демокрация".

В предаването "12+3" той коментира и предстоящите избори в България:

"България няма бъдеще. Чака ни жестока криза и национална катастрофа. Защо президентът Румен Радев не може да разбере, че при тази избирателна система сме обречени на слаби парламенти и на президентски управления? Отиваме към пълна конституционна несъстоятелност. Нищо не функционира правилно. Страх ги е нашите политици от американското посолство".

#Георги Марков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай