Трансджендърът Емили с нова камикадзе-изцепка! Фучи със 120 км/ч, издухва тир ВИДЕО

Трансджендърът Емили с нова камикадзе-изцепка! Фучи със 120 км/ч, издухва тир ВИДЕО
A A+ A++ A

Трансджендърът Емили, който/която стана известна с това, че летеше със 100 км/ч. с тротинетка по околовръстното на София, на магистрала “Тракия’’,  а и по бул. Цариградско шосе,  е имала камикадзе-изпълнения и на АМ Струма. И то отпреди 2-3 месеца, но видеото сега придобива общественост из социалните медии.

Тротинеткаджийката (Емили държи да се говори за нея в женски род, нищо, че е родена като мъж и ние ще уважим щението й) се хвали за поредната джигитска изцепка в личния си Инстаграм профил, клип има и във Фейса. Русокоската е качила видео, в което изпреварва тир на автомагистрала “Хемус’’, а докато се разминават тя и водачът на камиона се поздравявт с клаксони.

Емили пак лети с тротинетката, изпревари тир на магистралата СНИМКА

"Летя с над 100 км/ч по АМ "Хемус" и изпреварвам автомобили и ТИР: със 115 км/ч изпреварвам черната кола, със 110 км/ч изпреварвам червената кола и със 120 км/ч изпреварвам ТИР-а", фука се Емили в поста си в социалната мрежа, а в добавка дава да се разбере, че макар да няма книжа е на "ти" със законите на пътя, а стриктно ги следва.

Любимата на културиста Тихомир не само е категорична, че няма да спре да кара тротинетката си по магистралите, но и обмисля да си купи много по-мощна, напук на всички, които я критикуват и заливат със забележки. Тя дори се кани да си купи мощен мотор - в края на вграденото отдолу видео дори показва какъв.

Самият Тихомир подкрепя решението й като казва, че те не правят нищо лошо, защото не карат дрогирани, а и спазват внимателно законите по пътищата.

#тротинетка #магистрала Хемус #Емили

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"