Улица във Враца - огряна от стотици светлини

Улица във Враца - огряна от стотици светлини
личен архив
A A+ A++ A

Улица "Търговска" във Враца е една от старите централни улици на града. В момента тя е огряна от стотици разноцветни лампички, които създават романтично лятно настроение.

Само преди година-две почти цялата централна част на града беше реновирана изцяло. Сменени бяха както настилката, така и лампите, пейките, кошчетата и бяха оформени градинките, посадени нови дървета, храстчета и различни цветя. Градът придоби съвсем нов облик и направи разходките в центъра едно различно и приятно изживяване. 

Улица "Търговска" беше частта, която остана със старата настилка и запази старинния си облик, за който допринасят и паветата по нея.

От скоро се появи нова добра практика в града. Търговска осъмва през различните периоди в красиви украси, които радват както местните, така и посетителите на града. По случай 3 март, например бяха поставени много на брой български флагчета, както и различни цветя.

С радост всички са в очакване на следващите декорации, които ще направят улица Търговска отново страхотно място за Instagram снимка. А вие не пропускайте да посетите не само това, но и всички други забележителни кътчета в града, сгушен в Балкана.


 

#Враца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"