Тази двойка пътува поотделно, за да остане заедно

Тази двойка пътува поотделно, за да остане заедно
A A+ A++ A

В последно време все повече хора избират да пътуват сами. Самостоятелното странстване из света може и да ви се струва странно, но истината е, че то предлага и куп предимства.

Когато сме на път с компанията на самия себе си, получаваме възможността да правим това, което наистина ни се иска. Няма нужда да се съобразяваме с желанията на никого и можем да се насладим на екскурзията така, както на нас ни се иска.

Докато сме сами на път имаме възможността да опознаем по-отблизо културата на местните. Ако сте по-общителни лесно можете да завържете нови контакти и да се заговорите с хора, които да ви разкажат любопитни детайли за страната или града, в които се намирате.

Съвсем наскоро ви срещнахме с влогърката Виктория Първанова, която е специалист по самостоятелно пътуване и запознанства с нови хори в чужбина. В интервю с нашия канал в YouTube тя сподели какви са нейните съвети и трикове за тръгване на път без компания. 

И не на последно място поставяме времето прекарано със себе си. Самостоятелното пътуване е добър повод да останем насаме със себе си, за да избистрим съзнанието си и да се оттърсим от натрупания стрес в работата, у дома или дори в приятелския кръг.

Покрай пандемията обаче свикнахме да сме далеч един от друг, а в началото пътешествията бяха дори невъзможни. Спавахме дистанция, отдалечихме се от хората, които обичаме и започнахме да комуникираме основно посредством технологиите. Единственият начин да се свържем бяха видеочатовете и телефонът. Но днес ще ви срещнем с двама влюбени, които са намерили начин да бъдат заедно, макар и далеч един от друг. Бека и Дан са специалисти в пътуването сами, но тяхната история е далеч по-различна от това, което си представяте. През 2015 г. те започват посещават различни места по света по отделно.

За своите пътувания те измислят интересна концепция, а именно, една снимка, сглобена от две половини. В едната част е Дан, а в другата половина - Бека. Те съчетават двете половини и създават едно общо изображение. Така сякаш са били заедно по едно и също време.

В своя акаунт в Instagram те публикуват своите сантиментални колажи и споделят, че това е техният начин да останат свързани помежду си в моменти, в които ги делят огромни разстояния.

За вас подбрахме едни от най-впечатляващите им колажи, които определено ще ви разчувстват и ще ви накарат да прегърнете хората, които обичате.


 


 

#двойки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"