Азис вече иска 15 бона хонорар

Азис вече иска 15 бона хонорар
стоп кадър, НОВА - архив
A A+ A++ A

Азис не се спира. След като преди дни силно притесни феновете си, включвайки се от болничното легло с абокат на едната ръка, кралят на фолка едва дочака да се позакрепи и пак хукна по участия. И все пак си е взел поука или поне такова впечатление създаде, като изтъкна в последния си пост в инстаграм, писа Уикенд.

„Убедих се, че човек на моята възраст, 44-годишен, няма право да се претоварва с работа като моята! Три дни по болници, системи и медикаменти, аз все още не се чувствам в силата си. Почивка у дома с приятели е най-хубавото нещо. Днес вече съм добре, както се вижда. Благодаря за грижите на лекарите и на всички вас“.

В края на поста Азис не порпусна да напомни за поредната си изява в Пловдив. Когато преди дни се включи от болничното легло с абокат на едната ръка, Азис сподели, че потърсил лекарска помощ, защото се изтощил и преуморил. Това наложило вливането на системи.

Въпреки това часове по-късно певецът бе на участие в столичен клуб. Бързото му възстановяване явно не е успокоило майка му, която още на следващия ден долетя от чужбина, за да се увели лично в доброто му здраве.

Изглежда Азис не мисли да отменя участия, но вече е решил да не се претоварва. Той бе на кратка ваканция с приятели. Чувства се по-добре и даже е подновил тренировките си във фитнеса, отбелязва Уикенд. В момента интересът към звездата е колосален. Той има поне по 3 участия в седмицата. Според хора от бранша хонорарът му за участие също е чувствително повишен и в момента прибира по 15 бона за всяка своя изява.


 

#Азис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »