Златка Райкова отново се върна към професията златотърсачка

Златка Райкова отново се върна към професията златотърсачка
A A+ A++ A

Златка Райкова отново се върна към професията залтотърсачка.

Силиконовата красавица се зарече повече да не излиза с бедни мъже, а само с милионери, като настоящия й любовник Карен Хачатрян. Блондинката и мургавелкото не спират да пътуват, като младият богаташ първо заведе плеймейтката в Дубай, през юни отдъхваха в Паралия (Катерини) в Гърция, а малко по-късно отпрашиха към екзотичния гръцки остров Миконос. В момента влюбените гълъбчета са в 5-звезден хотел на Златни пясъци, като с тях е и синът на блондинката от връзката й с Благой Георгиев – Джизъса.

Новият на Русата Златка се старае и се грижи много за детето, като достойно замества Благой като баща на сина му. Пазарджиклийката не пропусна да сподели видеа с феновете си и да покаже, че тримата си прекарват чудесно. Новата й половинка се справя перфектно като татко на малкия, двамата играят на топка в басейна, возят се с надуваем дюшек и на виенско колело, а Райкова е повече от щастлива, че наследникът й се разбира с доведения си татко, писа Уикенд.

За благодарност блондинката се закичи с колие с буквата на Карен Хачатрян. Докато Джизъса не пропуска да татуира имената на сериозните жени в живота си, Райкова не прави такива грешки и засега се задоволява само с герданчета. Разбира се, колието е златно и струва няколко хиляди в евро, но това е само подробност за Златка, която смени целия си гардероб и вече не носи дрехите, които шие, а се облича само в „Диор”.

Бившият тенисистне пести пари за сексбомбата и я гледа като принцеса. Самата Златка се радва на лукса, който й осигурява Хачатрян и се ядосва на себе си, че изкара няколко години с Джизъса и даже го издържаше.

Преди години Райкова държеше да поддържа скъпа визия и отскачаше до Милано и Париж, за да се зареди със свежи дрешки. След това се залюби с ММА боеца Георги Валентинов и започна да пресмята всеки лев, както и да пазарува от промоциите в мола. „Осъзнах, че парите не са най-важното в живота. В миналото ми се е случвало да влизам в своята скъпа кола и да плача, защото не се чувствам щастлива. Сега не карам много скъпа кола, но имам всичко друго и в очите ми няма сълзи. Щастлива съм, мисля че открих смисъла на живота. Това е любовта, цялостната хармония, общуването с истински хора. В средите на богатите има много фалш и лицемерие", сподели преди 4-5 години променената Златка, но днес вече е загърбила тази философия и смята, че парите носят щастие. Силиконката се прави на щастлива с Карен, но от обкръжението й издават, че още страда за Благой.


 

#Златка Райкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »