Бар в Поморие черпи студена напитка срещу чаша с боклук от плажа

Бар в Поморие черпи студена напитка срещу чаша с боклук от плажа
Фейсбук
A A+ A++ A

От Caribi Beach Bar & Food Pomorie споделиха в социалната мрежа Facebook история за добрия пример и как една малка, но добра постъпка ги е вдъхновила да организират нещо по-голямо. Те разказват за един баща и двамата му синa, които са направили нещо, което всички ние трябва да правим и да мислим за него – те са останали след всички летовници на плажа и са го почистили.

No photo description available.

„Те поискаха от нас големи чаши в които да събират фасове и боклуци от плажа, който всички ние така обичаме! Те почистиха отпадъците на нашите плажуващи, което е толкова достойна постъпка и вярваме голям урок за всички плажуващи! Искаме да изкажем огромната си благодарност към отговорният Баща на тези млади МЪЖЕ, защото това е повече от мъжка постъпка, да почистиш след себе си и след останалите! Благодарим ви от сърце!“

Бар в Поморие черпи студена напитка срещу чаша с боклук от плажа - Добрите Примери

Вдъхновени от примера им, от Caribi Beach Bar & Food Pomorie организират за трета поредна година на този плаж инициативата „Лимонада за СМЕТ“, която се проведе на 30 и на 31 юли.

May be an image of 2 people

От заведението предоставиха на всеки желаещ да се включи в инициатива ръкавици и големи чаши, които всеки участващ да напълни с фасове и дребни отпадъци от плажа, срещу което за всяка пълна чаша с фасове, получавали безплатна освежаваща лимонада за децата и наливна Бира за възрастните участници!

“Условието е чашите да са пълни само с дребни отпадъци, без пясък или обемисти хартии и всеки да направи снимка на събраният отпадък, която да качим на страницата ни, за да предадем добрият пример!” – казват от заведението

Бар в Поморие черпи със студена напитка срещу чаша боклук от плажа | Kafene.bg

Целта е не само да се изчисти плажът и да се възпитат децата да пазят чистота, а добрият пример да бъде видян от повече възрастни летовници, защото цигарите не са от малчуганите.

No photo description available.

Понякога забравяме, че красивата природа, която ни заобикаля има нужда от грижа, за да продължи да ни радва.

източник: iskra.bg


 

#Поморие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"