Албанската мафия накарал звезда на Арсенал да си изкара жълт картон ВИДЕО

Албанската мафия накарал звезда на Арсенал да си изкара жълт картон ВИДЕО
A A+ A++ A

Разследващите картона на Гранит Джака при победата на Арсенал във Висшата лига над Лийдс през миналия сезон разглеждат предполагаем престъпен заговор, включващ албанската мафия и бивш професионален футболист, който е осъден за уредени мачове.

Sportsmail разкри през юни, че разследването на ФА за странния жълт картон на Джака за бавене на времето миналия декември беше предадео  на Националната агенция по борба с престъпността, която ръководи борбата на Обединеното кралство срещу тежката и организирана престъпност.

Разследването на ФА беше предизвикано от появили се подозрителни модели на залагане към края на победата на Арсенал с 4:1 над Лийдс със заложени 52 000 паунда Джака да получи жълт картон в последните 10 минути на мача.

Sportsmail съобщава, че следователите на NCA са открили доказателства за залагане на значителни суми в криптовалута на пазари, които не са регулирани в тази страна, като голяма част от дейността се предполага, че е извършена в Албания.

NCA също така проучва твърдения, че Албан Юсуфи, шведско-албански нападател, получил петгодишна забрана за уреждане на мачове от шведските съдилища през 2017 г., е направил огромни суми, като е залагал на Джака да бъде официално предупреден с картон.

#"Арсенал"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай