Костадинов се закани да изгони "Лидл", каза какво ще направи, ако вземе властта

Костадинов се закани да изгони "Лидл", каза какво ще направи, ако вземе властта
фейсбук
A A+ A++ A

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов нарече "престъпници" полицаите, които вчера се озоваха на повикване в магазин "Лидл" във Варна, където негови симпатизанти демонстративно влязоха без маски.

Ето какво пише той:

След вчерашния протест срещу ограничителните мерки пред германския магазин "Лидъл" стоях почти до 22 ч. пред Трето РПУ във Варна, където беше арестуван един наш член. Пуснаха го, разбира се, и сега той ще съди престъпниците, които вчера пред очите ни се опитаха да го пребият, и когато той не им се даде, те му сложиха белезници. В този ред на мисли се замислям, че много често разликата между престъпниците и голяма част от полицаите е само в това, че едните носят униформа, а другите не. Но както и да е.

На друго искам обаче да наблегна. Наближават избори. Не след 4 години, а само след 59 дни. На тези избори ние българите имаме историческия шанс веднъж завинаги да приключим не само с безумните античовешки мерки на здравните и полицейските власти. На тези избори имаме шанс веднъж завинаги да приключим с целия престъпен политически "елит". Веднага щом Възраждане спечели изборите, ще се случат следните неща:

1. Всякакви видове ограничителни мерки отиват в историята, а срещу хората, които ги прокарваха, ще има пуснати стотици сигнали в прокуратурата, за да бъдат съдени и осъдени. Сигналите ще бъдат на база на документи от съответните институции, които ние ще направим публични.

2. Ще се погрижим всички видове чужди колониални вериги като "Лидл", ограбващи и унижаващи българските граждани, да напуснат българския пазар. България не е държава от третия свят - щом не ни уважават и не спазват законите на страната, нямат място тук!

3. Незабавна и пълна нормализация на отношенията с Русия.

4. Премахване на плана за въвеждането на еврото от 1 януари 2024 г. и запазване на българския лев.

5. Създаване на преговорен екип за предоговаряне на членството на България в ЕС.

6. Насрочване на референдум за членството на България в НАТО.

7. Прекратяване на договора за американските бази в България. 

Мога да продължа списъка още, но няма смисъл, защото важното е друго - няма друга организирана сила в България, освен Възраждане,коато да може да стори всичко това. Времето на протестите почти изтече и те изиграха своята роля! Остана едно финално усилие - на 2 октомври да спечелим държавата! Когато управлението най-накрая отново е в български ръце, и когато българският народ застане зад Възраждане, няма да има сила, която да ни спре - независимо дали вън или вътре в страната.

Специално за чуждите магазини, и най-вече за изнасящата милиарди левове от България "Лидъл" - не пазарувайте в тях! Има предостатъчно малки български магазини, има и хиляди български производители на храни в интернет, подкрепете тях! Нека българските пари остават в България, вместо да хранят немските пенсионери.", пише той.

#Костадин Костадинов #"Възраждане"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »