Секс хороскоп за август 2022 (Част 2)

Секс хороскоп за август 2022 (Част 2)
Pixabay
A A+ A++ A

Обещахме ви горещ и емоционален сезон. Време е обаче да видим как ще се подредят нещата и в сексуален план. Нека си дойдем на думата и да надникнем в секс хороскопа за месец август 2022.

Става още по-горещо!

Рак

Обвързана: Пълнолунието във Водолей ще подчертае вашите взаимоотношения и чувството ви за безопасност, така че отделете малко време, за да помислите за настоящия си партньор. Вашият човек изпълнява ли ролята, от която се нуждаете? Ако не, време е за разговор. Ще се почувствате по-добре за това.

Необвързана: С Венера във вашия знак през първите 10 дни на август е време да започнете да флиртувате. Облечете се предизвикателно и отидете на любимото си място. Когато пълнолунието се премести във Водолей на 11-ти, вашата страстна страна ще изпъкне на фокус. Може би е време за покупката на секси бельо? Напомняме, че можете да бъдете щастлива и сама и дори да прекарвате време насаме с любимия си вибратор, не забравяйте за чувствената си страна този месец.

Лъв

Обвързана: С Венера във вашия знак и пълнолунието във Водолей, подчертаващо вашия дом на партньорствата, вие се чувствате благословена по повод отношенията си този месец. Запазете това чувство и може би дори го запишете в дневника си, за да погледнете назад към него следващия път, когато вашето момче остави мръсните си чинии в мивката.

Това пълнолуние ще бъде интензивно за вас, заради Марс - планетата на действието, и Уран, който е известен като "будителя". До края на този месец ще разберете дали сте с правилния човек или не. Скоро ще получите своя отговор.

Необвързана: Определено ще почувствате известна интензивност около любовния си живот този месец. Това е добър момент да анализирате какво търсите и къде можете да намерите точния човек. Уверете се, че сте се заели с това в началото на месеца, преди Венера да влезе във вашия знак на 11-ти. С Венера в Лъв ще бъдете почти неустоими за околните. Най-добре е да изясните какво искате, преди опциите да се отворят пред вас.

Дева

Обвързана: Това е добър момент да разгледате връзката, в която се намирате. Свързна ли сте с този човек? Възприемате ли го като някого, с когото искате да прекарате живота си (или поне част от живота си)? Помислете за тези неща и вземете тези трудни решения, преди сезонът на рождения ви ден да започне официално на 22-ри.

Необвързана: С всички анализи, които ще правите този месец, Дева, вие сте длъжни да получите известна яснота около вашите взаимоотношения. Това е идеалният момент да прекарате време със себе си и с приятели, които чувствате като семейство. Когато свалите бдителността си и наистина се отпуснете, ще си изясните и какво и кого търсите. А този човек може да е по-близо, отколкото си мислите.

Част 1 можете да видите тук.

#месечен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »