Грижа за кожата през лятото със Skeyndor ВИДЕО

Грижа за кожата през лятото със Skeyndor ВИДЕО
A A+ A++ A

Време е да си поговорим за нашата кожата и как да се погрижим за нея, както през лятото, така и през зимата.Затова решихме да се доверим на специалист и поканихме при нас официалния вносител на козметиката Skeyndor за България Славянка Стойкова. Брандът е испански и предлага висок клас козметични продукти в зависимост от индивидуалните нужди на всеки. Продуктите на Skeyndor са предпочитани не от кого да е от самото кралско семейство, както и мног други известни личности.

Здравей, Славянка. Ракзажи ни малко подробности за Skeyndor!

Внасяме бранда от 2010 г. И започнахме да работим основно с професионалисти като козметици, спа и уелнес терапевти. Като цяло марката стартира през 1966 г. Като семеен бизнес. Всяка година включват нова технология, което е плод на много дългогодишен труд. Skeyndor работят с 3 независими университета по света, посещават всевъзможни форуми за иновации и закупуват патенти, за да могат да ги включат. Skeyndor са синоним на иновация и на високо качество. В момента козметиката се предлага в над 60 държави.

Предлагате крем с хиалуронова киселина. Какво представлява той?

Power Hyaluronic е линия продукти, които съдържат хиалуронова киселина. Това е една от най-познатите съставки. Ние естествено я произвеждаме в нашето тяло, но с годините този процес се забавя. Затова в последно време наблюдаваме бум на продукти с хиалуронова киселина.

Невинаги успяваме да определим какъв тип е нашата кожа и от какво има нужда. А вие предлагате безплатна диагностика. Какво представлява тя и колко време отнема?

Диагностика на кожата може да се прави всеки сезон. При нас тя е безплатна и минималното време, за което протича е 5 минути. След това следва разчитането на резултати разговор. Процедурата започва с няколко контролни въпроса, след това правим снимки на кожата, с които определяме хидратация, хиперпигментация, процеси на стареене, размер на порите, бактериална среда и тип кожа. След това изпращаме резултатите на имейл и даваме препоръки. Покупката на продукти или процедури не е задължителна.

Още за Skeyndor и грижата за кожата можете да видите в нашето ново видео:

 

#грижа за кожата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"