Секс хороскоп за август 2022 (Част 1)

Секс хороскоп за август 2022 (Част 1)
pixabay
A A+ A++ A

Обещахме ви горещ и емоционален сезон. Време е обаче да видим как ще се подредят нещата и в сексуален план. Нека си дойдем на думата и да надникнем в секс хороскопа за месец август 2022.

Става още по-горещо!

Овен

Обвързана: Вие търсите забавление и удоволствие този месец, така че очаквайте точно това. С Венера в огнен знак Лъв и слънцето и луната в Лъв в определени моменти този месец, достатъчно е да се каже, че ще се чувствате диви и свободни. Уверете се, че вашият партньор е на същата вълна.

Необвързана: Този месец е свързан с партньорствата, но се уверете, че търсите правилните такива. С Пълнолунието във Водолей, което случайно е в къщата на приятелството за Овен, вие ще търсите продължителни връзки. Напомня, че Юпитер, планетата на растежа, все още е във вашия знак.

Това, което не искате за себе си са ограничаващи хора и строги графици. Същото важи и за романтичния ви живот. Времето е подходящо да срещнете нов мъж, просто се уверете, че той е на същата вълна, обичащ забавленията, като вас.

Телец

Обвързана: Въпреки че в началото на този месец във вашия знак се случват много неща, свързани основно с работа, не изпускайте от поглед тези, които обичате. Не забравяйте да отделите време за любов този месец. Само защото сте решили да се потопите с главата напред в кариерата си този месец, не означава, че вашият партньор го е направил. Отделете време за забавление и живейте в настоящето този месец. Лятото ще свърши мигновено, така че не го пропускайте.

Необвързана: С връзката на Марс, Уран и Северния възел във вашия знак този месец, вие се чувствате сериозни и фокусирани. Но не се изненадвайте, ако този сладур в офиса ви забележи вашата упорита работа и решителност. Следващия път, когато работният екип излезе да пийне по нещо, не забравяйте да се присъедините...някъде има връзка, която чака да процъфти.

Ще усетите прилив на романтична енергия за вас около пълнолунието, така че внимавайте. Със слънцето, което се движи в земния знак Дева, моретата изглеждат по-спокойни.

Близнаци

Обвързана: Вземете своя любим и тръгнете на пътешествие. В настроение сте да купонясвате и да пътувате. Затова се уверете, че проверявате имейлите си за оферти за полети в последния момент. Можете да се озовете на частен плаж с коктейл в ръка, преди да се усетите. До края на месеца ще се чувствате по-свързани от всякога с партньора си, така че не се изненадвайте, ако се почувствате като семейство. Това е  идеалното време да закачите тези рафтове или да раздвижите мебелите в хола си. Докато действате заедно, почистването всъщност може да бъде наистина секси.

Необвързана: Какво по-хубаво от романтично бягство? Това можете да очаквате този месец, Близнаци. Тъй като вашият дом на пътуване е осветен от пълната луна, вие ще искате да излезете от града и ще се радвате да вземете почти всеки със себе си. Но преди да отплавате с най-добрата си приятелка...има ли някой по-интересен, когото можете да поканите за бърз уикенд? Преровете телефона си, защото любовта на живота ви може да е точно пред очите ви!

#любовен хороскоп #хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »