Петков: Никога повече не трябва да допускаме шепа разбойници да ни крадат ВИДЕО

Петков: Никога повече не трябва да допускаме шепа разбойници да ни крадат ВИДЕО
A A+ A++ A

Условия за апокалипсис в България няма. Това заяви в свое видеообръщение вече бившият премиер Кирил Петков.

„За троянския кон в правителството Слави Трифонов не искам даже да говоря, защото вярвам, че той е вече част от историята. Докато пееше за Македония, негови министри искаха поредните милиарди без контрол“, каза още Петков.

„Политици, лобисти и обикновени брокери се възползват от политическата нестабилност, за да Ви накарат да се страхувате за бъдещето. Не им позволявайте. Тяхната цел е да забравите кой превърна България в ограбена, смазана от корупция държава, най-бедната в Европейския съюз. Да снижите очакванията си. Да изоставите стремежа си към по-добър живот“, заяви Петков и направи отчет на свършеното от правителството през последните 7 месеца.

Във видеообращението си Кирил Петков обясни още, че правителството му е паднало в парламента с помощта на група зависими депутати. „Но по-важното е, че не падна пред Вас. Изпълнихме обещанията си, не погазихме принципите си в името на каузата България. Знаем, че имаме още много работа – и сме решени да я довършим“, подчерта още Кирил Петков.

Още куп интересни думи от Кирил Петков и изреждане на успехите на ПП можете да чуете, ако изгледате цялото ВИДЕО по-горе.

#Кирил Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници