Ето какви чанти ще бъдат модерни през сезон есен/зима 2022

Ето какви чанти ще бъдат модерни през сезон есен/зима 2022
Pixabay,
A A+ A++ A

Колкото и да не ни се иска лятото да продължи вечно, за съжаление не му остава много! Но това не е непременно лошо, тъй като есента носи със себе си много нови трендове и модни попадения. Ревютата по модните модиуми отдавна се състояха и ни представиха невероятни модели за предстоящия студен сезон.

Знаете колко много държим на чантите и колко важно е за нас в гардероба си да имаме модерни, качествени и функционални модели, подходящи за всеки повод. Тази есен на почит ще бъдат графичните линии, екстравагантните стилове и огромните чанти. С последните не знаем как ще се справим, тъй като отдавна свикнахме с малките компактни клъчове, но пък и те си имат своите предимства.

2371215

Тук виждате една страхотна чанта с графични детайли, която съчетава в себе си цветове, подходящи за есенния сезон. Залагайки на подобен модел със сигурност ще изпъкнете в тълпата.

2371213

Е, за наше щастие малките чанти не слизат от борда, поне не и през предстоящия сезон. Редом с тях обаче идват и пухкавите детайли, с които вероятно ще се завърнем в 2000-те години и вече нямаме търпение. Признаваме, че сме изкушени да добавим пухкава чанта в колекцията си, а този модел на Dior в бяло би бил перфектен и за зимата.

2371212

През сезон есен/зима 2022 грандиозно завръщане правят и раниците. Ние не бихме казали, че изобщо някога са излизали от мода, поне не и по нашите географски ширини. Българката е елегантна, но определено залага и на комфорта, така че раниците винаги са били на пиедестал у нас. Можем да обобщим, че тенденциите за чантите през есента на 2022 г. са пълни със забавни текстури, цветове, форми и размери. Независимо дали сте се запътили към клуба или на бизнес среща (или пък за фотосесия в Instagram), чантите на сезона са готови за всичко.

През предстоящия сезон отново ще видим по улиците и чантите с "притурки". Това са тези така удобни модели, които включват малки допълнения за съхранение към основната чанта. Признаваме, че не сме големи почитатели на този тренд, но не можем да отречем, че е доста практично решение за заетите дами, които трябва да оберат стотици неща в чантите си.

2371214

Есента е страхотен сезон, но все още не сме готови да се откажем от лятото. Единственото, което може да промени нагласата ни са именно новите модни тенденции, които предстоят. Така че, ако сте готови да превъртите напред към есента, днес ще ви покажем някои от основните тенденции в чантите, които ще завладеят през следващите няколко месеца. И най-добрата част е, че можете да започнете да пазарувате още сега, но само в случай, че сте готови да започнете да сглобявате тоалетите за следващия сезон.

#чанти #висшата мода

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »