Шофьорът, блъснал колата на Московски, не бил пил

Шофьорът, блъснал колата на Московски, не бил пил
Всички пострадали при катастрофата край ловешкото село Голец са в стабилно състояние, съобщиха още от от МБАЛ-Ловеч. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Водачът на колата, която се блъсна челно в автомобила, в който пътуваше транспортният министър Ивайло Московски, не е употребявал алкохол, съобщиха от болницата в Ловеч.

35-годишният Димитър Стоянов е леко ранен в крака, но е отказал лечение и си е тръгнал още вечерта в петък, предаде „Дарик".

Всички пострадали при катастрофата край ловешкото село Голец са в стабилно състояние, съобщиха още от от МБАЛ-Ловеч.

При инцидента в петък лек автомобил, изпреварващ колона от три автомобила и аварирал ТИР, се  удари челно в колата, в която пътуваха министър Ивайло Московски, началникът на неговия кабинет Анджелина Тотева и  секретарката му.

Московски и членовете на екипа му бяха настанени в болницата в Ловеч, а малко по-късно бяха транспортирани в столицата.

Ръката на Московски е изкълчена след катастрофата, а най-тежко пострада шофьорът на министъра, който е претърпял операция на единия крак.

Заради тежкия инцидент беше затворен първокласния път I-4 в Ловешка област и движението се отбиваше през село Голец, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура".

#алкохол #шофьор #катастрофа #Ивайло Московски #болница #Ловеч #Министър на транспорта #челен удар #счупена ръка #счупен крак #Анжелина Тотева #Димитър Стоянов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"