Средновековен фестивал в София

Средновековен фестивал в София
novinite.com / novinite.com
A A+ A++ A
Средновековния фестивал са предимно за малки деца, други неща, за да ме видят по някакъв начин бледа или просто за по-големи деца.

Билетите за средна възраст бяха 5 лева, а за децата - безплатно. За мини парка, изпълнен с динозаври - 12 лева, има и отстъпка от 2 лева на билет за деца, за всички, които са посетили и средновековния фестивал. Бях впечатлен от битката, ми хареса лекцията за средновековна ограда, имаше интересни неща, които да разгледаме - занаятите, храната, игрите и не.

Средновековният фестивал продължава утре в парка на Военната академия. Донеси вода, не видях да продавам наоколо. След като купите билети за Средновековния фестивал, те поставят печат върху ръката си. Така че можете безопасно да напуснете парка и след това да се върнете на събитието.

Идеята за организиране на такъв фестивал във Военната академия е много хубава и мястото е изключително подходящо. Хареса ми всичко от преживявания като стрелба със стрела или неща за средновековни ръкописи, които се виждат и придобиват нови знания.

Радвам се, че има такива интелигентни хора, които с такъв ентусиазъм предават своите знания и умения на другите. Няма по-добра история на такова събитие, че да можете да докоснете миналото и да научите интересни подробности от хора, които са дали сърцата си на дадена тема. Ще се радвам, че този фестивал ще стане традиция и ще се срещнем с тези уникални личности, за да научите повече нови неща по забавен и интелигентен начин.
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Тема в снимки
Последно от Тема в снимки

Всички новини от Тема в снимки »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"