Трима са фаворитите за "Ергенът" 2

Трима са фаворитите за "Ергенът" 2
A A+ A++ A

Няма нищо вярно в публикациите, че музикантът Евгени Генчев, който от години жъне фамозни успехи зад граница, ще е новият Ерген.

Един от най-популярните млади пианисти в световен мащаб, свирил е в цяла Европа, Америка, Китай и Австралия, с десетки хиляди последователи в социалните мрежи е само един от тримата претенденти за участник в най-гледаното риалити. Според концепцията този път Ергенът трябва да е задължително успял в своята област млад човек, сериозен професионалист и начетен интелектуалец. Евгени е в така наречения "кратък списък" претенденти, в които личат имената на още двама известни българи, съобщава Woman.bg.

Одобрение да стане Ергена чака още един от най-успешните българи и продуцент на млади артисти зад граница – Юлиан Костов. 32-годишният варненец е човекът, който открива Мария Бакалова, помагайки ѝ да се превърне в световноизвестната актриса, с която България се гордее днес. Двамата актьори са партньори в продуцентската къща Five Oceans. Според запознати, след големия си успех в професионален план, Костов е решил да обърне внимание и на личния си живот. Младежът, който от години живее в Лондон, все още не е успял да открие любовта на живота си. Популярността и ангажиментите му до този момент се оказват сериозна пречка за личното щастие.

Заедно с Костов и Генчев и един лекар се надява да стане Ергенът. Става дума за Иван Узунов, който не успя да спечели "Сървайвър", но се превърна в един от най-колоритните участници в последния сезон. В предаването 26-годишният лекар от Благоевград демонстрира стабилна психика, но и емоции, които го направиха любимец на женската публика, така че има всички шансове да влезе и в "Ергенът". Кой от тримата ще стане лице на предаването, което се превърна във феномен, ще стане ясно след около 30 дни, така че дотогава всички имена на ергени са просто спекулация. Тъй като шоуто е по лиценз, главният герой трябва да бъде одобрен и в София, и в САЩ и съдейки по логиката от предишния сезон, още е твърде рано да се каже кой мачо печели оспорваната надпревара.

#"Ергенът" 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »