Цацаров се развел преди дни и мигом отпрашил с Ани Салич на остров Корфу СНИМКА

Цацаров се развел преди дни и мигом отпрашил с Ани Салич на остров Корфу СНИМКА
A A+ A++ A

Бившият главен прокурор и бивш председател на КПКОНПИ Сотир Цацаров е прекратил 31-годишния брак със съпругата си Меглена Цацарова пред Пернишкия районен съд преди седмица. Решението на съда е от 21 юли тази година, докато много сайтове отразяваха пътешествието на Цацаров с телевизионната водеща Ани Салич в Гърция, пише Медиапул. Според съдебното решение бракът се прекратява „поради настъпило дълбоко и непоправимо разстройство на брака, по вина на Сотир Цацаров“. Той трябва да плати общо 30 лева съдебни такси.

След прекратяване на брака, съпругата му Меглена, която е известен нотариус в Пловдив, все така ще носи брачната си фамилия Ангелова – Цацарова. Двамата са уредили въпроса помежду си с брачен договор, пописан две седмици по-рано.

Тази година е турбулентна за бившия главен прокурор - както в професионален, така и в личен план. През януари той обяви, че напуска шефската позиция в антикорупционната комисия часове преди да му бъде отнет допуска до класифицирана информация. Няколко седмици по-късно допускът му бе върнат, а от 1 март Цацаров се върна като шеф на отдел във Върховната касационна прокуратура (ВКП). След това медиите започнаха да пишат за неговата връзка с телевизионната водеща Ани Салич.

В момент Ани Салич и Сотир Цацаров са на почивка на остров Корфу. В неделя на летището на малкия гръцки остров, докато чакат паспортна проверка, двамата правят впечатление на читател на в. "България Днес", който е изпратил и снимките.

Мъжът е бил впечатлен приятно от двойката, която заедно с него пътувала с лоукост компания, придружена вероятно от дъщерята на телевизионната водеща, Хана. Ани Салич и Сотир Цацаров дисциплинирано изчакали реда си най-отзад на опашката след останалите пътници. Читателят направил снимките, докато двамата очакват багажа си.

Снимаха Ани Салич и Сотир Цацаров на летище в Гърция (СНИМКИ) - 2

За лятното пътуване и вероятно първата обща почивка с юриста 53-годишната тв звезда е избрала тематичен морски тишърт, а 55-годишният Сотир Цацаров е заложил на спортна риза в райе.

Ани Салич освен с журналистика се занимава от години и с благотворителната кампания на Нова телевизия Game Changers - Промяната. Водещата е един от "Достойните българи" от големия проект на "24 часа" и е посланик на добра воля на УНИЦЕФ от 2007 г.

#Сотир Цацаров #Ани Салич #развод #Меглена Цацарова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Анкета

Повлия ли инфлацията на джоба ви?