Симов: „Възраждане“ са патерица на ГЕРБ, която се вади от чекмеджето, когато закъсат за гласове

Симов: „Възраждане“ са патерица на ГЕРБ, която се вади от чекмеджето, когато закъсат за гласове
A A+ A++ A
От вчера евроатлантическата коалиция в този парламент се разшири - тя се състои от ГЕРБ-СДС, ДПС, ИТН и „Възраждане“. Това заяви пред журналисти в кулоарите на Народното събрание депутатът от парламентарната група на „БСП за България“ Александър Симов.

„Възраждане“ вчера подкрепиха допълнението и изменението на договора за самолетите F-16, твърди депутатът. Тези, които направиха политическа кариера, говорейки, че са партия срещу НАТО, говорейки че мислят за интересите на народа, всъщност станаха част от евроатлантическата коалиция, коментира той.

„Възраждане“ са патерица на ГЕРБ, която се вади от чекмеджето, когато ГЕРБ закъсат за гласове и трябва да се подкрепи нещо важно“, заяви Симов. Според него това поставя въпроса и за моралния образ на лидера на „Възраждане“ – Костадин Костадинов. 

„Аз си спомням как само до преди няколко години той висеше на „Позитано“ с горещите молби да бъде издигнат за кмет на София и като не стана това, очевидно е решил, че евроатлантическото русло е много по-удобно за него“, разказа депутатът от „БСП за България“.

Потърсени за коментар, от екипа на партия "Възражане" в парламента заявиха, че ще запознаят депутатите си с коментара на Симов.
 

#Симов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »