Гери Дончева сподели как е минало раждането на дъщеричката й

Гери Дончева сподели как е минало раждането на дъщеричката й
A A+ A++ A

Новината, че Гери Дончева вече е майка на момиченце, предизвика бурни страсти и реакции в социалните мрежи, където въпреки активността си, тя успя да скрие за щастливото събитие.

И ако си мислите, че в момента моделката е в следродилна депресия заради натрупаните излишни килограми, ще се излъжете, защото тя признава, че се намира в топ форма.

"Родих естествено и мина перфектно, нямам нито един шев, никакви поражения по тялото ми благодарение на лекарите от "Света София", споделя Гери Дончева пред "Галерия".

Както вече стана ясно, малката й дъщеря проплакала две седмици по-рано от очаквания термин на 3 август, но въпреки това е в отлично здраве и с манекенски размери. А за момента Гери няма да разчита на адаптирани млека, защото е взела решение да кърми рожбата си.

Според Дончева бебето прилича на татко си - изпълнителният директор на болница "Сердика" Емил Янков, с когото са заедно от три години. Двамата сключиха брак наскоро, но успяха да опазят в тайна щастието си. Известно е, че Янков има две деца от предишна връзка, с които Гери е в отлични отношения и сега те се радват на сестричката си

#Гери Дончева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »