Секс по време на почивка? Мисията възможна!

Секс по време на почивка? Мисията възможна!
A A+ A++ A

От всички видове секс, които ще правите през живота си, този по време на ваканция има една специфична отличителна черта - правите го без напрежение и излишни грижи. Нарушаването на рутината ви може да разпали страстта. Когато сте на непознато място с непредвидим график, мозъкът ви реагира добре на това, че се настройвате към новата среда.

Пътуването с вашия любим прави всичко малко по-вълнуващо, включително това, което се случва в леглото.
Влияние оказва и това, че сте значително по-малко стресирани по време на почивка. Когато сме си у дома често се борим със стреса от работния ден и това убива желанието ни за забавления в леглото. А когато не сте у дома можете да се отпуснете и да се отдадете на момента.

Ваканцията предразполага изпробване на нови неща като пози и дори места. А това е естествен начин да се сближите още повече с партньора си.

И така - отиването на почивка е само първата стъпка. Ето какво да направите след това:

Отпуснете се

Релаксацията може да улесни желанието, възбудата, удоволствието и оргазма, докато стресът може да активира реакцията за борба или бягство, а това пречи на сексуалната функция.

Пробвайте различни пози

Разполагате с малко повече време, когато сте на почивка, така че защо да не се отклоните от нормалната си рутина в леглото? Ваканцията дава на хората наистина страхотна възможност да експериментират с неща, които не правят у дома. Изберете по една нова поза за всеки един ден от почивката.

Правете го, когато ви скимне

Във всекидневието често се налага да планираме кога да правим секс, заради натоварения ни график. Но когато сме на почивка тези неща не съществуват и това ни позволява да се насладим един на друг, когато ни се прииска. 

#секс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »