"Ергенът" най-накрая показа жената до себе си, наричайки я "моята дама"!

"Ергенът" най-накрая показа жената до себе си, наричайки я "моята дама"!
A A+ A++ A

Веднага след финала на "Ергенът" стана ясно, че Виктор Стоянов не е във връзка с победителката от формата Виктория Капитонова. В участието си при Николаос Цитиридис във вечерта след края на предаването той намекна, че въпреки това не е сам.

Слуховете за жената до него веднага заляха пространството и се заговори, че той всъщност има връзка с травел блогърката Мария Тарашманова. До момента Виктор и Мария нито отричаха, нито потвърждаваха връзката си, а фенките изгаряха от любипитство.

Вчера Виктор сподели стори, в което споделя, че е облечен в електриково зелена тениска цвят и това му носи известен дискомфорт и го кара да се чувства като луд. Но в следващото стори той отбелязва, че ще го преживее, имайки предвид колко много си подхожда с тоалета на неговата дама. Именно тогава камерата на телефона му се обръща и ние виждаме Мария, облечена в рокля в същия цвят.

2370661

След това той определи постъпката си като саможертва в името на това да изглежда еднакво с половинката си и призова почитателите си да споделят дали  те биха направили същото.

Това не е първият път, в който Виктор и Мария се появяват заедно в публикация в социалните мрежи. Неотдавна Мария сподели снимка от Мусала, на която ясно се вижда и "Ергенът". Но във вчерашното стори тя за пръв път бе представена като дамата до Виктор Стоянов.

#Виктор Стоянов #Ергенът

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"