На Герена пълнят касата с иберийски пари

На Герена пълнят касата с иберийски пари
A A+ A++ A

Португалски и испански скаути ще седнат в ложите на „Тумба“ тази вечер. Интересът им е предизвикан от играчите на Левски Хосе Кордоба и Уелтън, пише "Тема спорт".

Вторият прави много силен старт на сезона. Към него имаше интерес от турски тим, но от „Герена“ отхвърлиха предложението. В кошчето отиде и оферта на Ференцварош за правата на Кордоба. В момента сините не бързат с евентуални изходящи трансфери, въпреки че още не са в цветущо финансово състояние. Според Станимир Стоилов играчите тепърва ще си вдигат цената.

Собственикът на Левски Наско Сираков пристигна на официалната тренировка на тима на стадион „Тумба“ снощи. Той пътува отделно от тима до Солун. Със сигурност присъствието му вдъхва увереност на тима преди днешния реванш срещу ПАОК. Сираков проведе разговор с треньора Станимир Стоилов и директор на школата Йончо Арсов.

В началото на заниманието пък Мъри привика при себе си бразилските нападатели Уелтън и Роналдо и поговори с тях. Със сигурност Стоилов разчита много на двамата за сблъсъка с двуглавите орли.

#Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"