ВИДЕО Спортната ни звезда Олимпия Душева джигитства на пътя, хвали се с 302 км/ч на магистралата

ВИДЕО Спортната ни звезда Олимпия Душева джигитства на пътя, хвали се с 302 км/ч на магистралата
A A+ A++ A

Нашата националка по кану-каяк и многократен национален шампион Олимпия Душева се похвали в „Инстаграм“, че се намира в автомобил, движещ се в огромно нарушение на законите.

На публикувано от нея видео се вижда, че превозното средство развива 302 км/ч на фона на дива чалгия. Движение с подобна скорост се наказва според закона със сурова глоба, надхвърляща 1500 лева.

От споделените кадри не става ясно дали националката е зад волана на автомобила или само се вози в него. Най-вероятно записът е направен на някоя от родните магистрали, а това е станало в тъмната част на денонощието.

Душева, сребърна медалистка на К2 Mix от Световната купа в Русия през 2021 г., явно се наслаждава на високата скорост не само в гребния канал, но и на шосето. В „Инстаграм“ тя има публикувана снимка на мощен мотор „Кавазаки“ и спортен автомобил „Мерцедес“, която е придружена с коментар: „Моите бебчета“.

Олимпия Душева е дъщеря на бившата национална състезателка по каяк Огняна Петрова-Душева, която е бронзова медалистка на 500 метра в К4 от олимпийските игри в Сеул през 1988 г. Има и бронз на 500 метра двуместен каяк от световното първенство в Дуисбург през 1987 г.

#джигит

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »