Тошко Йорданов: БСП говорят глупости. Да си сърбат попарата

Тошко Йорданов: БСП говорят глупости. Да си сърбат попарата
A A+ A++ A

Да си сърбат попарата. Аз какво да направя за тяхната тъпотия, че ще се върне Иван Иванов в КЕВР. Лицемери, питайте ги защо сме на избори. Този парламент така или иначе си заминава, Христо Иванов унищожи преговорите.

С тези думи председателят на ПГ на „Има такъв народ” Тошко Йорданов коментира пред журналисти в парламента ситуацията, след като депутатите отхвърлиха в дневния ред на Народното събрание да влезе законодателната програма, предложена от БСП, а Георги Свиленски обяви, че в четвъртък третият мандат ще бъде върнат на президента неизпълнен.

От думите на Йорданов стана ясно, че ИТН са предложили на БСП два варианта за решение за Комисията на енергийно и водно регулиране, която от миналата седмица остана без председател заради решение на Конституционния съд.

Предложихме им да оторизираме някой от членове на КЕВР временно до избор на председател. Вторият вариант е председателят на НС да изпрати писмо до КЕВР, който казва, че трябва да се изпълни решението на Конституционния съд, тоест председател трябва да е бившият – Иван Иванов. Такъв е законът. И двата варианта можеше да случат днес, те отказаха, а сега хвърлят вината върху нас. Това се случи на Председателски съвет, има запис, заяви Йорданов.

#Тошко Йорданов - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »