Мая Манолова подари студени радиатори на „Булгаргаз“ ВИДЕО

Мая Манолова подари студени радиатори на „Булгаргаз“ ВИДЕО
A A+ A++ A

Лидерът на гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова заедно със съмишленици организираха акция и подариха на "Булгаргаз" стари, свалени, студени радиатори. 

„Донесохме радиатори, които вече са свалени, като уреди с отпаднала необходимост и смятаме да ги подарим на ръководството на "Булгаргаз". Ще занесем подобни радиатори и в КЕВР, и в Министерство на енергетиката, и в Министерски съвет, и в Столична община на Йорданка Фандъкова, защото хората вече нямат нужда от радиатори", посочи Манолова.

"Това са уреди с отпаднала необходимост заради липсата на газ и скъпото парно, което тази зима ще се превърне в лукс заради безхаберието на държавата и на Столична община. Кирил Петков и Йорданка Фандъкова се оказаха очаквано лоша комбинация и са на път да оставят столичани през зимата на студено“ допълни тя. 

Тя обвини "правителството на промяната в далавери" и изрази съмнение, че се готви ново шоково повишаване на цената на парното за Топлофикация-София, за битовите клиенти, фирмите, детските градини, социалните учреждения и културните институти.

"На прага сме на студена и скъпа зима, благодарение на безхаберието и нежеланието да си свършат работата от Столична община, правителството, кражбите в Топлофикация, които Фандъкова прикрива и благодарение на промяната, която покри безхаберията на "Булгаргаз", изтъкна Манолова.

Тя зададе въпроси на шефа на "Булгаргаз", свързани с евентуални закононарушения, поскъпването на природният газ през август, както и на какви цени ще бъде газът през следващите месеци и предстоящата зима.

Манолова потърси отговор и на въпросите кои са фирмите, които снабдяват България с газ, на каква цена и как Булгаргаз ги е избрал, както и налично ли е количеството газ за август и септември. Бившият омбудсман поиска и отговор нагнетено ли е в Чирен необходимото количество газ по закон и на какви цени.


#Мая Манолова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"