Шеф на ПАОК отписа Левски: В четвъртък ще празнуваме, че сме ги отстранили

Шеф на ПАОК отписа Левски: В четвъртък ще празнуваме, че сме ги отстранили
A A+ A++ A

Членът на Борда на директорите на гръцкия футболен вицешампион ПАОК - Димократис Пападопулос е оптимист, че тимът от Солун навакса пасива от два гола и ще елиминира Левски във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите на УЕФА.

Двата отбора ще се срещнат в реванш на "Тумба" на 28 юли (четвъртък) от 20:30 часа, като "сините" имат аванс от 2:0 от първата среща в София през миналата седмица.

"Отборът е готов, играчите възвръщат формата си, амбицирани са и вярвам, че в четвъртък вечер ще се справим и празнуваме класиране за следващия кръг. Ако някой преди десет дни ми беше казал, че ще бъде толкова трудно (срещу Левски), нямаше да му повярвам.

Но ние искаме да направим крачка напред в Лигата на конференциите в сравнение с миналата година (б.а. ПАОК достигна до четвъртфиналите в турнира), така че сме решени да успеем", коментира Пападопулос за местната Cosmote TV.

Междувременно се разбра, че треньорът на Левски Станимир Стоилов има отново дилема пред себе си. Мъри все още не е решил на каква тактика да заложи, а най-голямата му въпросителна е в защитата. Хасковлията получи добри новини в края на миналата седмица, след като Цунами и Андриан Краев се включиха на пълни обороти към заниманията на тима и вече са възстановени.

Бразилецът страдаше от травма в коляното, докато халфът бе измъчван от болки в гърба. Със завръщането на двамата Стоилов може да заложи на схема на игра с четирима в защита. По този начин в Солун ще стартират Жереми Петрис отдясно, а в центъра на отбраната ще бъдат Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба, докато отляво ще бъде Цунами.

#ПАОК #Левски #Мъри Стоилов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »